ΕΣΑΚΕ | Aύξηση των εισιτηρίων

Κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου της Α1 σημειώθηκε ραγδαία αύξηση στα εισιτήρια των αναμετρήσεων και το στοιχείο αυτό μόνο ικανοποιημένο αφήνει τον ΕΣΑΚΕ.

Ο συνολικός αριθμός των 119.017 εισιτηρίων εκτοξεύτηκε τη φετινή σεζόν στις 173.018, δηλαδή αυξήθηκε πάνω από 45%.

Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ από τον

πρόεδρο, Γιώργο Χαλβατζάκη, ενώ αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι τη θέση του αντιπροέδρου του Δ.Σ., Στέφανου Κιουριτζόγλου, κατέλαβε ομόφωνα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

"Οι φίλοι του μπάσκετ «αγκάλιασαν» την Basket League ΟΠΑΠ 2012-13, όπως αποδεικνύεται απ’ την ραγδαία αύξηση των εισιτηρίων στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος.

Ο περσινός συνολικός αριθμός των 119.017 εισιτηρίων εκτοξεύθηκε φέτος στις 173.018, με την σχετική αύξηση να υπερβαίνει το 45%. Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργο Χαλβατζάκη κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Basket League ΟΠΑΠ 2011-12 διεξήχθη με την συμμετοχή 13 ομάδων, μίας λιγότερης συγκριτικά με την φετινή αγωνιστική περίοδο. Το γεγονός αυτό, ωστόσο, δεν αλλοιώνει την συνολική εικόνα, αφού ακόμα και με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, η συμμετοχή 14ης ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα δεν θα ανέβαζε τον συνολικό αριθμό των εισιτηρίων πάνω απ’ τις 125.000.

Κατά τα άλλα, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. άνοιξε ο φάκελος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των 12 ΚΑΕ (πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού), το συμβόλαιο των οποίων ολοκληρώνεται με τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Επιπλέον, τη θέση του παραιτηθέντος Αντιπροέδρου του Δ.Σ., κ. Στέφανου Κιουριτζόγλου, κατέλαβε ομόφωνα ο Πρόεδρος του Άρη, κ. Λευτέρης Αρβανίτης".

Keywords
Τυχαία Θέματα