Β' ΕΘΝΙΚΗ | Στρατώνι: Το "τιμόνι" ξανά στον Μύθου, ανανέωσαν τέσσερις!

Η φετινή... συνταγή του Στρατωνίου μόνο ως αποτυχημένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, με τον Δημήτρη Μύθου να το οδηγεί ψηλότερα απ' ό,τι πιθανόν να είχαν φανταστεί και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας. Γι' αυτό και οι διοικούντες δεν το σκέφτηκαν πολύ να παραδώσουν για μία ακόμη σεζόν τα "κλειδιά" στον έμπειρο τεχνικό!

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού ότι το συγκεκριμένο "μοντέλο"... περπατάει περίφημα και δεν συντρέχει λόγος αλλαγής φιλοσοφίας. Ετσι, σε χρόνο... "dt" η διοίκηση

και ο Σερραίος κόουτς συμφώνησαν ότι συνεχίζουν μαζί, έδωσαν τα χέρια με συνοπτικές διαδικασίες και θα συμπορεύονται και τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, ο σχεδιασμός έχει ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή και ήδη υπάρχουν και οι πρώτες ανανεώσεις! Οι Γιάννης Δασκαλόπουλος, Παναγιώτης Κιγμέτογλου, Νίκος Μόσχου αλλά και ο Αστέριος Νουκάρης είπαν το "ναι" στην προοπτική ανανέωσης των συμβολαίων τους και θα βρίσκονται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Μύθου!

Βέβαια, οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις και αρκετών ακόμη παικτών του υπάρχοντος ρόστερ θα συνεχιστούν και εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξουν και καινούριες συμφωνίες για συνέχιση της συνεργασίας.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Μύθου ρίχνει το βάρος στην εύρεση ενός δυνατού πόιντ γκαρντ αφού ο Μέμος Κοκολιός αποτελεί παρελθόν από το Στρατώνι λόγω σπουδών, με τον τεχνικό της Χαλκιδιώτικης ομάδας να έχει ήδη εντοπίσει τους βασικούς στόχους.

Keywords
Τυχαία Θέματα