ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Άλλαξε η... αύρα του

Μια αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία συνήθως αλλάζει την ψυχολογία και όταν η πορεία είναι κακή, φέρνει μόνο θετικές επιδράσεις. Ο Ερμής Λαγκαδάς μετρούσε μόλις μία νίκη (με αντίπαλο τον Ηρακλή στην παράταση) με τον Τάκη Ξουρίδα στον πάγκο του, ενώ μετά την έλευση του Στάθη Καμαράκη τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Οι "πράσινοι" έφτασαν τα τρία ροζ φύλλα, έχοντας ηττηθεί οριακά στην έδρα τους με "αυτοκτονία" από το πανίσχυρο Ψυχικό, ενώ ακόμα και στην Τρίπολη

έχασαν οριακά από τον Αρκαδικό. η 12η αγωνιστική συνδυάστηκε με έναν ακόμη εντυπωσιακό θρίαμβο, που είχε ως "θύμα" τους πάντα υπολογίσιμους, Ικάρους Σερρών.

O Σίμος Ιωακειμίδης αρχίζει και βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά του, μετά από τον τραυματισμό του, ενώ οι Αλέξανδρος Σιγκούνας, Θανάσης Ιωακειμίδης και Μίλαν Τρτιτς είναι ικανοί να οδηγήσουν τους Θεσσαλονικείς στη ρελάνς... παραμονής, μαζί με τους πολύπειρους Σάββα Ηλιάδη και Παντελή Παπαιωακείμ και τον άπειρο, πλην θετικό, Μπάμπη Σικαλίδη

Σίγουρα, ο ταλαντούχος Θάνος Καμαριώτης μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα, αρκεί να αυξηθεί ο χρόνος συμμετοχής του, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως από το συγκεκριμένο παιχνίδι απουσίασε ο διεθνής και εξελίξιμος "κόμπο" γκαρντ, Φίλιππος Καλογιαννίδης.

Ο νεαρός παίκτης είχε υποστεί τροφική δηλητηρίαση, χάνοντας δύο προπονήσεις, κι έτσι προφυλάχθηκε από τη στιγμή που το παιχνίδι κύλησε ιδανικά για τον Ερμή Λαγκαδά.

Keywords
Τυχαία Θέματα