ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Το "Οραμα 2012-2015" της Τζελάλης ΟΕ

Η Π. & Γ. ΤΖΕΛΑΛΗΣ Ο.Ε., στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού της επιχείρησης "ΟΡΑΜΑ 2012-2015", επανέλαβε με επιτυχία και φέτος την 2η Επιχειρηματική της Συνάντηση, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο Athens Hilton.

Εκεί έλαβε χώρα για μία ακόμη φορά, η επιτυχημένη διοργάνωση του Money Show 2012 και η εταιρία , στην αίθουσα Εσπερίδες παρουσίασε με κεντρικό τίτλο «ΟΡΑΜΑ 2012-2015, ΦΑΣΗ II», τη Μετάλλαξη και τη Μετάβαση της προς τον στόχο υλοποίησης του οράματός

της.

Προσκεκλημένοι της συνάντησης άνθρωποι από τον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού, Πρόεδροι Συλλόγων, Προπονητές, Αθλητές, αλλά και Γιατροί, Φυσιοθεραπευτές, Εργοφυσιολόγοι, αλλά και εκπρόσωποι Αθλητικών Ομοσπονδιών και διαφόρων Συνδέσμων.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν δημοσιογράφοι, από όλο τους χώρους (Ηλεκτρονικά μέσα Επικοινωνίας, Έντυπη κ.α.) της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Ο τόπος, ο χώρος και η διαμόρφωσή του, ανέδειξαν για άλλη μία φορά τον δυναμισμό και τις προοπτικές της εταιρίας Π. & Γ. ΤΖΕΛΑΛΗΣ Ο.Ε.

Η θεματολογία της συνάντησης προετοιμάστηκε και παρουσιάστηκε, αναλογούντος του θέματος, από καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες.

Κα Πέννυ Μωϋσιάδου – Ψυχολόγος, Msc στην Αθλητική Ψυχολογία – Αθλητισμός & Ψυχολογία.

Δρ. Δημήτριος Τσούκας – Ορθοπεδικός, Αθλητίατρος – Πρόληψη Τραυματισμών.

Δρ. Γεώργιος Βαβέτσης – Κλινικός Εργοφυσιολόγος – Γονιδιακός Έλεγχος και οι δείκτες του στην αξιολόγηση αθλητών

Κος Ιωάννης Βαρελτζής – Πρόεδρος Σ.Π.Χ.Ε. – «Handball, η Ανάπτυξη ενός αθλήματος».

Στόχος και σκοπός, η δημιουργία μίας ισχυρής και γεμάτης εμπειρίας ομάδας συνεργατών, οι οποίοι θα αποτελούν πλέον το βασικό συστατικό στην «Επιχειρηματική Μετάλλαξη» και «Μετάβαση» του ομίλου εταιριών.

Από κορυφαίο και πλέον αξιόπιστο προμηθευτή αθλητιατρικού υλικού, συμπληρωμάτων διατροφής, μέσων εκγύμνασης αλλά και αθλητικής ένδυσης (Καινοτομική Πρόταση ΤΖΕΛΑΛΗΣ 360˚), «μεταλλάσσεται & μεταβαίνει» προς το 2015 σε εταιρία ανάπτυξης και προώθησης του αθλητισμού αξιοποιώντας την νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του ομίλου, «ΤΖΕΛΑΛΗΣ Sports Management».

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα πλέον ολοκληρώνει το μακροχρόνιο πλάνο της εταιρίας όπου μέσα από την διαχείριση και την διαμόρφωση αθλητικών χώρων, έχει ως στόχο τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλων αθλητικών γεγονότων/δραστηριοτήτων, παρέχοντας πάντα υψηλού επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες, κυρίως στα ομαδικά αθλήματα σάλας αλλά και όχι μόνο.

Παρουσιάστηκε η συνεργασία με το Ολυμπιακό Στάδιο Αμαρουσίου (Ο.Α.Κ.Α.), στο οποίο σύντομα η εταιρία θα διαμορφώσει ένα από τα πλέον σύγχρονα «Sports Ηall».

Την συνάντηση έκλεισε η παρουσίαση συνεργασίας της Π. & Γ. ΤΖΕΛΑΛΗΣ O.Ε. με το FIVE-STAR BASKETBALL (http://www.fivestarbasketball.com/), και όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη, το κορυφαίο «camp» στον κόσμο για την εξέλιξη νέων αθλητών της καλαθοσφαίρισης, στελεχωμένο από πραγματικούς επαγγελματίας του αθλήματος. Σημειωτέον ότι από το καμπ αυτό έχουν περάσει "τεράστια" ονόματα του ΝΒΑ όπως: Michael Jordan, Lebron James, Carmelo Anthony, Dwyane Wade, Vince Carter, Alonzo Mourning, Grant Hill, Elton Brand, Rip Hamilton, Ron Artest, Patrick Ewing, Moses Malone, Ben Gordon, JR Smith, Kevin Martin, Chris Paul, Raymond Felton, David West, Jarrett Jack, Steve Blake, David Lee,Kevin Durant.

Το πρώτο FIVE-STAR BASKETBALL Athens Greece, ήδη σχεδιάζεται και προβλέπεται να διοργανωθεί από την ΤΖΕΛΑΛΗΣ Sports Management, το Ιούλιο του 2013.

Σε αυτό αναμένεται η συμμετοχή 240 Αθλητών, 6 Προπονητών από την Αμερική (Five Star Staff), 10 Προπονητών από την Ελλάδα, πλαισιωμένο δε με το ανωτέρω επιστημονικό team, ώστε στους «νέους αθλητές», που θα συμμετάσχουν, να παρέχεται πλήρη κάλυψη υπηρεσιών εντός και εκτός γηπέδου.

Για μία ακόμη φορά παρακολουθήσαμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον την επιχειρηματική διορατικότητα και καινοτομία στις μεθόδους που η εταιρία επιχειρεί να εδραιώσει στο χώρο, χωρίς να το βάζει κάτω, παρ΄ όλες τις οικονομικές αντιξοότητες που βιώνει και η Ελληνική Αθλητική Αγορά.

Στην εταιρία ΤΖΕΛΑΛΗΣ οι συμπεριφορές τύπου «Κασσάνδρας» δεν εφαρμόστηκαν ποτέ, αφού η «υγιή» συμπεριφορά της είναι το σήμα κατατεθέν της στην αγορά. Δεν λειτούργησε ποτέ κακόβουλα και υστερόβουλα προσπαθώντας να θέσει ανταγωνίστριες εταιρίες εκτός αγοράς…κάτι που ήδη κάνουν άλλες γι’ αυτήν….

Η εταιρεία ΤΖΕΛΑΛΗΣ θα συνεχίσει να σχεδιάζει και να υλοποιεί «Καινοτόμες» μεθόδους, γι’ αυτό και αναπτύσσει «Δημιουργικές Δυναμικές» συνεργασίες μέσα στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα