ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τέτοιο καλάθι δεν έχει ξαναμπεί!

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή «JUMP SHOOT» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (24.00-01.00). Εκεί, όπου καλεσμένος είναι ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη και του ΠΑΟΚ και νυν μάνατζερ της Εθνικής, Νίκος Φιλίππου.


Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε:

1) Πώς το Ρέθυμνο νίκησε τον Πανιώνιο. Το τρομερό κάρφωμα του Πέτγουεϊ. Πλάνα από την πρώτη νίκη του Αμαρουσίου (στο Περιστέρι). Η εξαιρετική εμφάνιση

του Κανονίδη. Όλη η αγωνιστική της Α1 στο ρεπορτάζ του Παύλου Σφενδυλάκη.
2) Η Α2 στο…πιάτο σας. Πλάνα από τα παιχνίδια Πιερικός/Αρχέλαος-Παγκράτι, Δόξα Λευκάδας-Πανελευσινιακός και Νέα Κηφισιά-Αρκαδικός. Το… τρίτο ημίχρονο του αγώνα της Νέας Κηφισιάς: τι είπαν Νικητάκης, Κολώκας και Τσιότρας. Η πλάκα του Νικητάκη στον Μενουδάκο.
3) Η Σιένα του Νίκου Ζήση νίκησε το Μιλάνο των Μπουρούση, Φώτση. Δείτε το πώς. Το απίστευτο καλάθι του Σίλβερ στο ματς της Τέραμο με την Βενέτσια. Τέτοιο καλάθι δεν έχει ξαναμπεί.
4) Απίστευτο ρετρό με ματς πριν από 14 χρόνια: δείτε Μποντιρόγκα, Ράτζα, Γκάρι Γκραντ, Μπακ Τζόνσον και Ρούμπεν Πάτερσον.
5) Γεύση από NCAA: πώς το Νορθ Καρολάινα επικράτησε του Ντιουκ. Τα νέα αστέρια Χάρισον Μπαρνς, Κένταλ Μάρσαλ και Τάιλερ Ζέλερ.
6) Δράση από το ΝΒΑ: η νίκη του Ντουράντ επί του Νοβίτσκι. Και όχι μόνο.
7) Ρετρό με μεγάλη νίκη στο Κύπελλο του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού πριν από 18 χρόνια. Πώς ο ΠΑΟΚ είχε πετάξει εκτός τον Πειραϊκό του Παπαδάτου και του Κατσώρη.

Την εκπομπή την βλέπετε live και στο www.tilesport.tv

Keywords
Τυχαία Θέματα