ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Σκουρτόπουλος: "Διαμαντίδης και Μπράμος οι κινητήριοι μοχλοί"

Στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη φετινή Ευρωλίγκα –τονίζοντας πως δεν υπάρχουν φαβορί- και τη δεύτερη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπαρτσελόνα.



Ακόμη, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον Μάικ Μπράμο, στην πορεία που έχει ακολουθήσει και στο πώς έφτασε να είναι ένας από τους παίκτες κλειδιά του φετινού Παναθηναϊκού μαζί με τον

Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ελληνας προπονητής κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ:

Για τη φετινή Ευρωλίγκα: «Εύχομαι να έχουμε και τις δύο ομάδες στο Final 4. Φέτος στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν φαβορί. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες».

Για τους Πεδουλάκη και Μπαρτζώκα: "Όσον αφορά στους δύο Έλληνες προπονητές έχουν ανταπεξέλθει πολύ καλά. Διαχειρίζονται εξαιρετικά το υλικό που έχουν και βάση των αποτελεσμάτων τους κάνουν σπουδαία δουλειά. Η επιρροή του Αργύρη Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό είναι οφθαλμοφανής. Από την άλλη, ο Μπαρτζώκας κληρονόμησε μία ομάδα στην οποία έχει εισάγει κάποια δικά του στοιχεία κυρίως στην άμυνα. Μακάρι να τα καταφέρουν και οι δύο".

Για τον Μάικ Μπράμο: "Ο Μάικ είναι ένα εκπληκτικό παιδί από πλευράς χαρακτήρα και εργατικότητας. Ακολούθησε τη σωστή πορεία. Μετά το κολλέγιο, τον φέραμε στο Περιστέρι, μετά πήγε σε μία μεγαλύτερη ομάδα (Γκραν Κανάρια) και στη συνέχεια σε μια από τις κορυφαίες ομάδες, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ο καλύτερος τα τελευταία 15 χρόνια. Τώρα, κατάφερε να προσαρμόσει το ταλέντο του στο στυλ παιχνιδιού του Παναθηναϊκού και μαζί με τον Διαμαντίδη είναι οι κινητήριοι μοχλοί της ομάδας".

Για τη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ: "Έγινε κακή διαχείριση των επιθέσεων της Μπαρτσελόνα στα δύο τελευταία λεπτά. Ακόμη, ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να «σβήσει» τον Λόρμπεκ, κάτι που είναι σημαντικό, γιατί είναι κομβικός παίκτης".

Για την Εθνική και την επιλογή του Τρινκιέρι: "Παραξενεύτηκα λίγο με αυτή την επιλογή. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί Έλληνες προπονητές που θα μπορούσαν να έχουν αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, έχοντας ένα καλό επιτελείο δίπλα τους. Ίσως η Ομοσπονδία ήθελε να δοκιμάσει κάτι άλλο μετά τη θητεία του Ηλία Ζούρου. Όσον αφορά στον Τρινκιέρι θα έχει ένα πολύ καλό υλικό να διαχειριστεί, με την Καντού κάνει καλή δουλειά".

Keywords
Τυχαία Θέματα