ΕΛΛΑΔΑ | Νίκη για τους Βετεράνους

Φιλικό ματς για φιλανθρωπικούς σκοπούς οργάνωσε ο Πας Γιάννινα, με τους Βετεράνους να κερδίζουν με 64-75 της μικτής Ιωαννίνων.

Το τμήμα του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα οργάνωσε το φιλικό ματς, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό. Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος εκτέλεσε και χρέη προπονητή στην ομάδα των Βετεράνων. Στο ημίχρονο έγιναν οι βραβεύσεις στον Γιάννη Ιωαννίδη από τον Σάκη Τζαλαλή και τον Χρήστο Κωνσταντινίδη ενώ στην αρχή τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ

ΑΕ κ. Κώστας Λουρόπουλος ο οποίος αγωνίστηκε με την φανέλα των Βετεράνων.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι Βετεράνοι επικράτησαν με 64-75 της μικτής Ιωαννίνων. Παρών στην εκδήλωση είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Παντελής Κολόκας, σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο της Ε.Σ., ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Χρίστος Τσάγκας, και ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ Κώστας Αναστασίου. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Συμεωνίδης, Μαντύλας, Ντίτσιος, Ζιώγας, Τζιμογιάννης.

Την ομάδα των Ιωαννίνων - παραδόξως δεν αγωνίστηκε ο Νίκος Φιλίππου - αποτέλεσαν (Γιάννης Παπαδόπουλος-Νίκος Παπαδόπουλος) οι : Παναγιώτης Μπεκιάρης, Αλέξης Ματσάγκας, Χρήστος Δήμας (Βουλευτής Κορινθίας), Γιώργος Σιαμέτης, Λισγάρας Θωμάς, Αποστόλης Κανελλόπουλος, Νίκος Κονταξής, Δήμος Θώμος, Χρήστος Τζοβάρας, Σάκης Τζαλαλής, Βαγγέλης Αυγερινός, Γιώργος Παπαθανασίου, Ιωάννης Κεφαλογιάννης (Βουλευτής Ρεθύμνου), Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (Βουλευτής Αρκαδίας), Ανδρέας Λοβέρδος (Βουλευτής Αθηνών) και αυτή των παλαιμάχων Ελλάδας (Γιάννης Ιωαννίδης) οι: Νίκος Μπουντούρης, Γιάννης Σιούτης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Λευτέρης Κακιούσης, Μενέλαος Μπακίρογλου, Γιώργος Μασλαρινός, Βασίλης Ντάκουλας, Νίκος Τόλιας, Γιώργος Χριστοδούλου, Χρήστος Τσέκος, Κώστας Λουρόπουλος (πρόεδρος ΟΠΑΠ).

Keywords
Τυχαία Θέματα