ΕΚΑΣΑΜΑΘ | Από την φυλακή ξανά στα παρκέ ο Μισούνοφ!

Μετά από 12 χρόνια που είχε σταματήσει το μπάσκετ, ο Μιχάλης Μισούνοφ επιστρέφει στα παρκέ για λογαριασμό του Ηρακλή Καβάλας.

Ο 48χρονος πλέον Μισούνοφ, που είχε αγωνιστεί στον Αρη από το 1987 ως το 1997, πριν από τρία χρόνια το 2009, συνελήφθη, καθώς είχε στην κατοχή του δύο εκτοξευτήρες και μία ρουκέτα του γιουγκοσλαβικού στρατού. Καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών, αλλά μετά από δύο

χρόνια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο εκπρόσωπος της ομάδας, Κώστας Παπαπαναγής, δήλωσε στην εφημερίδα "Goal":

"Αφορμή γι’ αυτό το εγχείρημα στάθηκε η φιλία μου με τον Μίσκο. Γνώμονας ήταν το συμφέρον της ομάδας αφού πιστεύουμε πως έστω και σε αυτή την ηλικία, παίκτης του συγκεκριμένου βεληνεκούς μπορεί να προσφέρει μερικά ποιοτικά λεπτά συμμετοχής. Από την πλευρά μας αισθανόμαστε κι εμείς ότι προσφέρουμε στην προβολή του καβαλιώτικου μπάσκετ και φιλοδοξούμε να ανέβουμε επίπεδο.

Εδώ και 15 ημέρες ο Μίσκο τρέχει στην άμμο δίπλα στο σπίτι του στην παραλία, κολυμπάει, ξεκίνησε προπονήσεις, έχει απίστευτη όρεξη και διάθεση. Γνωρίστηκε φυσικά ήδη με το τεχνικό μας τιμ, τους κ. Σαρόγλου και Παπανικολάου, υπάρχει χημεία με τους συμπαίκτες του. Θα είμαστε έτοιμοι μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα κάνει το ντεμπούτο του στο επόμενο μας παιχνίδι με την Χρυσούπολη. Θα δούμε"

Keywords
Τυχαία Θέματα