ΕΥΡΩΠΗ | Εκτός και ο Κάουν απ' το Ευρωμπάσκετ!

Μετά την δυσαναπλήρωτη απουσία του Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να ενισχύσει την Εθνική Ρωσίας αυτό το καλοκαίρι, ο Φώτης Κατσικάρης έχει να αντιμετωπίσει ακόμη έναν μεγάλο "πονοκέφαλο", καθώς κατά πάσα πιθανότητα ούτε ο Σάσα Κάουν θα δώσει το παρών στα παρκέ της Σλοβενίας!

Ο 27χρονος "γίγαντας" της ΤΣΣΚΑ άφησε να εννοηθεί ότι το προσεχές καλοκαίρι

ενδεχομένως να ξεκουραστεί έπειτα από δύο "γεμάτες" και εξαντλητικές χρονιές, ωστόσο επισήμανε ότι η Ρωσία διαθέτει άπλετο ταλέντο και το κενό που θα αφήσει η απουσία του θα αναπληρωθεί επάξια από τη... νέα γενιά!

"Αυτή τη στιγμή έχω υποχρεώσεις με την ΤΣΣΚΑ και προσπαθώ να επικεντρωθώ μόνο σε αυτό. Οταν έρθει η ώρα, θα δω σε τι κατάσταση θα βρίσκομαι και θα αποφασίσω (σ.σ. για τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ) επειδή προέρχομαι από δύο κουραστικές χρονιές... Το σώμα μου οπωσδήποτε έχει εξαντληθεί... Οπότε, θα δούμε...", δήλωσε με νόημα ο Αμερικανοθρεμμένος σέντερ που φέτος διανύει εξαιρετική σεζόν και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Νομίζω ότι είναι κάτι (σ.σ. η κούρασή του) που σίγουρα θα πρέπει να λάβει υπόψη ο κόουτς (σ.σ. Κατσικάρης). Εχουμε πληθώρα εξαιρετικών παικτών που έχουν όμως μεγαλώσει. Αν θέλει (σ.σ. ο Κατσικάρης) να "χτίσει" μία ομάδα για το μέλλον θα πρέπει να προσελκύσει τους νεότερους παίκτες και να τους βάλει στο ροτέισον της Εθνικής, ώστε να εγκλιματιστούν στην ομάδα... Πιστεύω ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο για όλους. Διαθέτουμε ουκ ολίγους ταλαντούχους παίκτες που μπορούμε να βασιζόμαστε πάνω τους".

Φυσικά το γεγονός ότι η Ρωσία θα παραταχθεί χωρίς τον Κιριλένκο και πιθανότατα χωρίς τον Κάουν καθόλου δεν... στεναχωρεί την Εθνική Ελλάδας, η οποία θα βρει απέναντί της την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη στον 4ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας...

Keywords
Τυχαία Θέματα