ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | Ουίλιαμς: "Δεν άκουγα ούτε τη φωνή μου στο Βελιγράδι"

Ο Μάρκους Ουίλιαμς στο blog του στην σελίδα της Ευρωλίγκα τόνισε για τη "εκκωφαντική" ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα αλλά και για την επερχόμενη πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση στη Ρωσία με τη Λοκομοτιβ.

"Το κοινό ήταν τόσο δυνατό! Δεν μπορούσα να ακούσω ούτε... εμένα! Αλλά... δεν παίζεις απέναντι στους φιλάθλους, αλλά κόντρα στους παίκτες.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για την πρώτη μας νίκη και

τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Λιέτουβος που προέρχεται από τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το κοινό μας θα έρθει να μας συμπαρασταθεί, αλλά εμείς πρέπει να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε, για να πάρουμε τη νίκη".

Πέρυσι αγωνιζόταν στην Ουνικάχα και φροντίζει να βλέπει τι κάνουν οι φίλοι του: "Το παιχνίδι με την Ουνικάχα κόντρα στον Ολυμπιακό δεν το είδα, γιατί πετούσαμε εκείνη την ώρα. Είδα τι έγινε μετά, έχω πολλούς φίλους εκεί, αλλά βλέπω τι κάνουν και οι άλλοι φίλοι μου. Όπως ο Τζέιμς Γκιστ στον Παναθηναϊκό".

Τέλος, για τη νέα του ομάδα: "Η οργάνωση στη Λοκομοτίβ είναι πολύ καλή, οι άνθρωποι εδώ σε βοηθούν να νιώσεις καλά. Ο πρόεδρός μας είναι πολύ καλός άνθρωπος, όπως κι ο προπονητής μας ο Εβγένι Πασούτιν. Μου αρέσει να παίζω γι' αυτόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα