ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | Φτιάχνει βαλίτσες για την Πόλη!

Το τρίτο και τελευταίο βήμα θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός απόψε (30/3, 21:45, ΝΕΤ) στο ΣΕΦ κόντρα στη Σιένα, αποτελειώνοντας μια και καλή τους Ιταλούς και έτσι να κλείσει θέση για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν το 3-1 μέσα στην έδρα τους και να στείλουν… σπίτι της την ιταλική ομάδα, ώστε να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά της Ευρωλίγκας, όπου εκεί ήδη περιμένει με… άγριες διαθέσεις η Μπαρτσελόνα.

Άπαντες

στο στρατόπεδο των Πειραιωτών γνωρίζουν πως το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, αφού η Σιένα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θα παλέψει με νύχια και με δόντια, προκειμένου να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας και να κρατάει μετά την τύχη στα χέρια της.

Στα αγωνιστικά, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς πονοκεφαλιάζει για δύο σημαντικούς λόγους. Ο πρώτος ακούει στο όνομα Έισι Λο, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα, ενώ παράλληλα και ο Τζόι Ντόρσεϊ έχει ενοχλήσεις στον αγκώνα από το «ξύλο» που έφαγε στο προηγούμενο παιχνίδι. Ωστόσο, αμφότεροι αναμένεται να σφίξουν τα δόντια και να ριχτούν στη μάχη με τους Ιταλούς. Στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού υπάρχει περίπτωση να δούμε και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, που ξεπέρασε την ίωση και γυμνάστηκε κανονικά.

Στο ιταλικό στρατόπεδο κυριαρχεί η απογοήτευση για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στον αγώνα της Τετάρτης, όμως υπάρχει πίστη και θέληση για το διπλό. Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι επιδόθηκε σε... ψυχοθεραπεία και ανάλυση μέσω βίντεο όλη τη χθεσινή μέρα με τους παίκτες του και περιμένει την αντίδρασή τους. Στους ήδη τραυματίες Καουκένας και Μικελόρι προστέθηκε και ο Μπούτσι Θόρντον, που έχει υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού και χάνει το αποψινό ματς.

Διαιτητές θα είναι ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Αρτεάγκα, ο συμπατριώτης του Βιθέντε Μπούλτο και ο Γάλλος Έντι Βιατόρ. Εισιτήρια του αγώνα υπάρχουν ακόμη, αλλά εκτιμάται πως δεν θα μείνει κανένα αδιάθετο μέχρι το τζάμπολ και το ΣΕΦ θα είναι ξανά κατάμεστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα