NBA | Επίδειξη υπεροχής από Θάντερ, Χιτ

Ακόμα μια μπασκετική παράσταση έδωσαν οι Θάντερ, καθώς επέβαλαν το… νόμο τους μέσα στο «Staples Center» του Λος Άντζελες, επικρατώντας των Λέικερς με 102-93! Καταιγιστικός ο Ουέστμπρουκ, απογοητευτικός ο Κόμπε και... αποθέωση για Φίσερ! Πάρτι στήθηκε στο Μαϊάμι, με τους Χιτ να συντρίβουν τους πρωταθλητές Μάβερικς με 106-85!

Με Όλντριτζ οδηγό το Πόρτλαντ, "ίδρωσαν", όμως είχαν… Γκρέιντζερ οι Πέισερς.

Το αχτύπητο δίδυμο της Οκλαχόμα οδήγησε τις αστραπές σε ακόμα μια νίκη, την έκτη συνεχόμενη, με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να σταματάει στους 36 πόντους και τον Κέβιν Ντουράντ να βάζει

21 και να μαζεύει 11 ριμπάουντ. Ο Φίσερ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην έδρα της πρώην ομάδας του, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό των λιμνανθρώπων, από τους οποίους κορυφαίος ήταν ο Άντριου Μπάινουμ με 25 πόντους και 13 ριμπάουντ, με τον Κόμπε να πετυχαίνει 23 πόντους, αλλά με μόλις 7/25 σουτ.

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τους Χιτ, που… σκόρπισαν τους Μάβερικς με το εμφατικό 106-85, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο γήπεδο μετά την έκτη αναμέτρηση της περσινής σειράς των τελικών του NBA, όπου η ομάδα του Ντάλας είχε στεφθεί πρωταθλήτρια. ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κρις Μπος ήταν εξαιρετικοί για τους γηπεδούχους, ενώ συνολικά έξι παίκτες σκόραραν διψήφιο αριθμό πόντων, με την αρμάδα του Έρικ Σποέλστρα να σημειώνει τη 15η διαδοχική νίκη της στο Μαϊάμ. Στην αντίπερα όχθη, ο μεγάλος ηγέτης των Μαβς, Ντιρκ Νοβίτσκι, πέτυχε μεν 25 πόντους, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο κατέγραψε το απογοητευτικό 1/9 σουτ. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για την παρέα των Big Three κόντρα στους πρωταθλητές, αφού τους είχε κερδίσει στην πρεμιέρα της σεζόν και μάλιστα εκτός έδρας με 105-94, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο συνήθης ύποπτος της Ιντιάνα, Ντάνι Γκρέιντζερ, πήρε ξανά από το χέρι την ομάδα του και με 25 πόντους την οδήγησε στην επιτυχία απέναντι στους μαχητικούς Ουίζαρντς με 93-89. Έτσι, οι Πέισερς έκλεισαν την κακή παρένθεση της ήττας από τους Νετς και κατέκτησαν το τρίτο ροζ φύλλο τους στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Κρόφορντ (20π.0 και Ιλάριο (16π., 13 ριμπ.) οι πολεμιστές που ξεχώρισαν από την Ουάσιγκτον.

Πράματα και θάματα έκανε για άλλο ένα βράδυ ο Όλντριτζ, βοηθώντας τους Μπλέιζερς να φτάσουν στη νίκη με 99-93 επί των Χόρνετς. Μάλιστα, αυτή ήταν η τέταρτη στους οκτώ αγώνες που έχουν δώσει έπειτα από την αποχώρηση του Νέιτ ΜακΜίλαν από τον πάγκο τους. Ο Μάρκο Μπελινέλι είχε 27 πόντους με 7/11 τρίποντα για τις «σφήκες» της Νέας Ορλεάνης, που παρατάχθηκε χωρίς Αρίζα, Αγιόν, Κέιμαν, Τζακ και Οκαφόρ. Παρόλα αυτά, πάλεψε με νύχια και με δόντια το ματς, ωστόσο στο τέλος έφυγε με άδεια χέρια από το Πόρτλαντ.

Αναλυτικά:

Λος Άντζελες Λέικερς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 93-102

Μπάινουμ 25 (13 ριμπ.), Μπράιαντ 23, Γκασόλ 13, Πις 9, Σέσιονς 7, Μπαρνς 6, Μπλέικ 6, ΜακΡόμπερτς 4-Oυέστμπρουκ 36, Ντουράντ 21 (11 ριμπ.), Πέρκινς 12, Χάρντεν 9, Ιμπάκα 8, Φίσερ 7, Σεφολόσα 5, Κόλισον 4.

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Νιου Ορλίνς Χ

Keywords
Τυχαία Θέματα