Εχεις Εμίρη...; Εχεις ασφάλεια!

Αφού "ξεπετάχτηκε" από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού μαζί με τον συμπαίκτη του -για τρίτη φορά στην καριέρα τους- Μιχάλη Σβορώνο, περιπλάνηθηκε στις μεγάλες κατηγορίες με Αμύντα, Νήαρ Ηστ, Αλιμο, Αγία Παρασκευή και ΕΑΠ και φέτος... κατέβηκε στα τοπικά πρωταθλήματα για να φορτώνει κι εδώ τα καλάθια των αντιπάλων του!

Ο Ηλίας Εμίρης μιλάει στο superbasket.gr επι

παντός επιστητού! Για τα... χαμένα όνειρα και τις νέες προτεραιότητες στη ζωή του, για τους λόγους τους οποίους τον... ξενέρωσε ο χώρος, για την προοπτική-πρόκληση της Α' ΕΣΚΑ, που είναι "υψηλότερου επιπέδου από την Γ' Εθνική" και για την δραματική νίκη του Χαλανδρίου με το Κορωπί, το οποίο κέρδισαν για δεύτερη φορά φέτος και ήταν εκ των βασικών συντελεστών με τους 12 πόντους και τα 4 τρίποντα που σημείωσε...

"Το παιχνίδι κρίθηκε από την πολύ καλή μας άμυνα. Και ιδιαίτερα χάρη στην εξαιρετική άμυνα που έδειξαν κάποια δικάμας παιδιά, όπως ο Πετριανίδης, ο Γιαννάκης, ο Σβορώνος, ο Απέργης που πάλευε μόνος κάτω από τα καλάθια... Το ματς ήταν κρίσιμο για το Χαλάνδρι, όλοι δώσαμε τα πάντα και με "όπλο" μας την άμυνα καταφέραμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το Κορωπί είναι μία ομάδα που ναι μεν είναι αρκετά καλή με αθλητικά και δυνατά κορμιά, αλλά θεωρώ ότι μας "ταίριαζε" ως αντίπαλος, είμαστε πιο... μπασκετική ομάδα, γι' αυτό και μπορέσαμε να τους κερδίσουμε δίκαια και καθαρότατα και τις δύο φορές φέτος... Τώρα κοιτάμε παρακάτω και προχωράμε παιχνίδι με το παιχνίδι".

Το καλοκαίρι και μετά τις σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ, υπήρχε αισιοδοξία στις τάξεις του Χαλανδρίου. Ωστόσο, ο ίδιος δεν "πετάει" στα σύννεφα και παρότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους συμπαίκτες του, μένει προσγειωμένος και τονίζει ότι... "Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να μιλάμε για ανόδους και τέτοια πράγματα, κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πορευόμαστε... Αν μάλιστα δούμε και την μέχρι τώρα πορεία μας έχουμε κερδίσει τους... από πάνω μας στον βαθμολογικό πίνακα και έχουμε χάσει από τους... από κάτω! Αυτό σημαίνει ότι είμαστε λίγο... αλλοπρόσαλλη ως ομάδα (γέλια...). Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Εχουμε "βρεθεί" πλέον, έχουμε "δέσει"... Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και απ' τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας, άσχετα αν κάποιοι μας έχουν υποτιμήσει -και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί- και προχωράμε ακάθεκτοι...!

Είχαμε πει στην αρχή της χρονιάς να μπούμε στα πλέι οφ και από 'κει και πέρα βλέπουμε... Δεν γνώριζα κι εγώ τόσο καλά την κατηγορία και την ομάδα μου, συνεπώς δεν ήξερα μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Αρχίζοντας το πρωτάθλημα, είδαμε ότι τα ντέρμπι τα παίρνουμε, ωστόσο στην πορεία χάσαμε κάποιους αγώνες με ομάδες θεωρητικά υποδεέστερες από τους πρωτοπόρους, μας έλειψε πάρα πολύ και ο Απέργης στα 4-5 παιχνίδια που έμεινε εκτός, ωστόσο τώρα έχουμε βρει το δρόμο μας...".

Από τα ψηλά, στα... τοπικά της Α' ΕΣΚΑ! Για το ποιοί ήταν όμως οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και πώς του φάνηκε η μετ

Keywords
Τυχαία Θέματα