Χαλβατζάρας: Η ΑΕΚ πρέπει να επιστρέψει στην κορυφή

19:56 7/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ από το απόγευμα της Τρίτης έχει πλέον νέο προπονητή και θέλει να διεκδικήσει με αυτόν την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Ο Γιάννης Χαλβατζάρας, λοιπόν είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης και από αύριο ξεκινάει τις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο aek365, τονίζοντας πως η ΑΕΚ

είναι μεγάλος σύλλογος και πρέπει πάντα να διεκδικεί το καλύτερο. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με την ΑΕΚ. Στόχος μου είναι να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο γιατί η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλο σύλλογος και έχει υψηλές προσδοκίες», είπε αρχικά ο νέος προπονητής της Ένωσης για να συνεχίσει: «Ήταν αρκετά μεγάλη ευκαιρία να βρεθώ στον πάγκο αυτής της ομάδας, από την στιγμή που πριν από δύο εβδομάδες είχα παραιτηθεί από την Παλλήνη, για προσωπικούς λόγους. Φυσικά από την στιγμή που μου έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα καθόλου και είπα το «ναι», αφού βέβαια και η διοίκηση έδειξε να εμπιστεύεται το πρόσωπό μου. Η ΑΕΚ πρέπει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια γιατί ανήκει εκεί. Από αύριο θα ξεκινήσουμε προπονήσεις και σε περίπου 10 μέρες θα έχω διαπιστώσει τις αδυναμίες που έχουμε και τις οποίες θα προσπαθήσουμε με σκληρή δουλειά να τις διορθώσουμε και να επιτύχουμε τους στόχους μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο».

Ο κ. Χαλβατζάρας δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την επόμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. «Το Σάββατο έχουμε έναν δύσκολο αγώνα με τον Απόλλωνα. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να πάρουμε τη νίκη και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Τέλος ο νέος τεχνικός πραγματοποίησε κάλεσμα στους οπαδούς της ΑΕΚ: «Το Σάββατο ο αγώνας είναι εντός έδρας και αυτό για εμάς είναι θετικό, αφού θα καταφέρουμε να έχουμε τον κόσμο μας δίπλα μας. Η ΑΕΚ πρέπει πάντα να έχει τους οπαδούς της δίπλα της για να δημιουργούν πάντα καυτό κλίμα, ώστε να την βοηθούν στο να παίρνει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα