ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ | "Αηθής η επίθεση που δέχτηκε ο Πηλοΐδης"

Στο πλευρό του Τάσου Πηλοΐδη βρίσκονται η διοίκηση και τα μέλη του ΣΚΚΑ όπως τονίζουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο Έλληνας ρέφερι, καταδικάζοντας τέτοιες ενέργειες οι οποίες δεν τιμούν κανέναν.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αττικής:

"Για ακόμα μια φορά νοιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την αγάπη μας στον Τάσο Πηλοΐδη για την αήθη επίθεση που δέχτηκε. Μια επίθεση η οποία δυστυχώς δεν είχε στόχο μόνο την οικογένεια του διαιτητή, αλλά το σύνολο των ανθρώπων

που υπηρετούν το μπάσκετ με τον έναν η τον άλλον τρόπο.

Δεν μπορούμε να φέρουμε τον τίτλο του συνεργάτη η του συναδέλφου αν δεν καταδικάσουμε τέτοιες ενέργειες από όπου και αν αυτές προέρχονται.

Παράλληλα είναι ανάγκη να ζητήσουμε να βρεθούν οι ασφαλιστικές εκείνες δικλίδες που θα προστατέψουν την μεγάλη μπασκετική οικογένεια από τα δόλια τεχνάσματα εκείνων που δεν αντέχουν την επιτυχία της, η αυτών που την πολεμούν για ίδιον όφελος.

Ενέργειες και πράξεις σαν και αυτές που έγιναν στο σπίτι του Τάσου, με στόχο τον ίδιο και την οικογένειά του, δεν τιμούν κανένα και δεν μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε για την επόμενη μέρα.

Αγαπημένε φίλε, η Διοίκηση και τα μέλη του ΣΚΚΑ είναι δίπλα σου".

Keywords
Τυχαία Θέματα