ΜΠΙΛΜΠΑΟ | Κατσικάρης: "Να μάθουμε από την ήττα"

Καταστροφικό για την ομάδα του χαρακτήρισε ο Φώτης Κατσικάρης το τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και υπογράμμισε ότι οι παίκτες του πρέπει να μάθουν από την ήττα.

"Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν υπέροχο για την ΤΣΣΚΑ και καταστροφικό για εμάς. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όταν η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται σ' αυτό το επίπεδο. Δεν είχαμε δυνατή συμπεριφορά μετά το ημίχρονο και αφήσαμε ελεύθερα

σουτ σε μια ομάδα, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ η οποία είναι σίγουρο ότι θα πάρει όλες τις προσπάθειες για σουτ. Πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι για το πώς πρέπει να αγωνιζόμαστε για 40 λεπτά. Πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά την Παρασκευή. Είμαι λίγο στενοχωρημένος επειδή πρόκειται για μια σειρά παιχνιδιών την οποία μπορούμε να ευχαριστηθούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί εάν παίξουμε σωστά. Πρέπει να είμαστε ψυχολογικά δυνατοί όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Η ΤΣΣΚΑ διαθέτει πολύ ταλέντο, σουτέρ αλλά και παίκτες ρακέτας οι οποίοι μπορούν να σε τιμωρήσουν. Πρέπει να ξαναδούμε το παιχνίδι και να το αναλύσουμε", δήλωσε ο Ελληνας προπονητής της Μπιλμπάο.

Keywords
Τυχαία Θέματα