ΤΣΣΚΑ Μ. | "Τρέχοντας" με 98 προς την Πόλη!

Υγιεινό περίπατο έκανε η ΤΣΚΚΑ Μόσχας στο πρώτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στην Μπιλμπάο, καθώς επικράτησε με 98-71.

Από παντού "πυροβολούσαν" οι γηπεδούχοι, με έξι παίκτες τους (Τεόντοσιτς, Κιριλένκο, Κρστιτς, Σβεντ, Χριάπα και Γκόρντον) να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων.

Η Μπιλμπάο ξεκίνησε πολύ δυνατά το πρώτο δεκάλεπτο και κοίταξε στα μάτια την γηπεδούχο ΤΣΣΚΑ. Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη πήραν για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ, με τρίποντο

του Βασιλειάδη ο οποίος διαμόρφωσε το 15-18 στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης. Οι Μοσχοβίτες δεν μπορούσαν να πάρουν διαφορά ασφαλείας και η Μπιλμπάο με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος σημείωσε 11 πόντους στην πρώτη περίοδο έμενε κοντά στο σκορ. Το τέλος του δεκαλέπτου βρήκε την ΤΣΣΚΑ να προηγείται μόλις με ένα πόντο (27-26).


Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 16ο λεπτό του αγώνα (41-38), αλλά κάπου εκεί μίλησε ο Βοροντσέβιτς και έδωσε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την δυνατότητα να κλείσει την δεύτερη περίοδο με σκορ 50-40.


Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι κάνοντας ένα σερί 10-0 κατάφεραν να ανεβάσουν και άλλο την διαφορά (60-44) στο 23ο λεπτό. Η ΤΣΣΚΑ ήταν καθηλωτική και πήρε προβάδισμα 27 πόντων (74-47) στα μισά της τρίτης περιόδου. Η "ομάδα του στρατού" έκλεισε το δεκάλεπτο με 84-51.

Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με την ΤΣΣΚΑ να αποδεικνύει την ανωτερότητά της και να φτάσει εύκολα στη νίκη με, κάνοντας το πρώτο βήμα για να βρεθεί στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης.

Δεκάλεπτα: 27-26, 50-40, 84-51, 98-71

Keywords
Τυχαία Θέματα