ΜΠΙΛΜΠΑΟ | Επίσημη κρούση για Κοσέρ η Μπιλμπάο!

Ο Φαμπιάν Κοσέρ αποτελεί ένα από τα hot ονόματα αυτή τη στιγμή στην ευρωπαϊκή αγορά και έπειτα από την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε ήδη ουκ ολίγοι "σφάζονται" για την απόκτησή του! Μάλιστα, η πρώτη επίσημη κρούση έγινε από την Μπιλμπάο, η οποία του έκανε πρόταση!

Ως ονειρεμένη μπορεί να χαρακτηριστεί η σεζόν για τον Φαμπιάν Κοσέρ! Ο ταλαντούχος γκαρντ της Σολέ έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές του εμφανίσεις και δεν είναι λίγοι οι "μνηστήρες" που ερίζουν για να του αποσπάσουν την υπογραφή! Δεν ήταν φυσικά δυνατόν να περάσει απαρατήρητος από τον

Βινσέντ Κολέ, ο οποίος τον συμπεριέλαβε στην προεπιλογή της Εθνικής Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ετσι, πολλές είναι οι ομάδες που προσπαθούν ήδη να τον κάνουν δικό τους. Η αρχή έγινε με τις Βαλένθια και Μάλαγα, οι οποίες εκδήλωσαν πρώτες το έντονο ενδιαφέρον τους για τον 25χρονο Γάλλο γκαρντ. Ωστόσο, παρότι οι δύο ισπανικές ομάδες ξεκίνησαν τη "μάχη" της απόκτησής του, εμφανίστηκε ακόμη μία, η Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη, όχι μόνο να δείξει ενδιαφέρον, αλλά να γίνει η πρώτη που κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα