NBA | Εβγαλε... μάτια και απόρησε με τον εαυτό του ο Μανού!

Ο πρώτος τελικός της Δύσης είχε άρωμα... τανγκό! Και αυτό διότι οι Σπερς έκαναν το 1-0 στη σειρά με τους Θάντερ, κάμπτοντας την αντίσταση του Ντουράντ και της παρέας του με 101-98, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αργεντίνο σταρ της ομάδας, Μανού Τζινόμπιλι, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να... απορήσει με τα στάνταρ της απόδοσής του!

Οι Σπερς συνεχίζουν ακάθεκτοι την ξέφρενη πορεία τους και δεν σταματούν πουθενά, αποδεικνύοντας ότι μόνο... γέροι δεν είναι! Τα "Σπιρούνια" επικράτησαν στον πρώτο τελικό

της Δύσης των Θάντερ με 101-98 και... υπεύθυνος γι' αυτό ήταν ο Μανού Τζινόμπιλι!

Ο 35χρονος πλέον Αργεντίνος σούπερ-σταρ θύμισε... έφηβο και με τους 26 πόντους που σημείωσε, αριθμός που συνιστά προσωπικό φετινό του ρεκόρ, οδήγησε το Σαν Αντόνιο στην επικράτηση! Ο ίδιος μάλιστα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, έμεινε να... αναρωτιέται και να απορεί για το πώς κατάφερε να πραγματοποιήσει τέτοια εμφάνιση!

"Απλώς... συνέβη. Δε γνωρίζω ακριβώς πώς, αφού δεν σκοράρω έτσι καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ομως, συνέβη και χαίρομαι γι' αυτό!" τόνισε χαρακτηριστικά ο Μανού Τζινόμπιλι, ο οποίος δείχνει να μην πτοείται ούτε από τραυματισμούς, ούτε από τα... χρονάκια που κουβαλάει στην πλάτη του!

Keywords
Τυχαία Θέματα