Τροπικό νησί μέσα σε υπόστεγο! (ΦΩΤΟ)

20:43 23/11/2012 - Πηγή: AEK365

Αν βρεθείτε στην Γερμανία και παρόλα αυτά νοσταλγήσετε τις παραλίες, τροπική βλάστηση και γενικότερα διακοπές δίπλα στη θάλασσα υπάρχει λύση!

Μια μαλαισιανή εταιρία μετέτρεψε ένα παρατημένο υπόστεγο για αεροπλάνα σε έναν τροπικό παράδεισο στο Κράουσνικ της Γερμανίας εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τη θάλασσα!

Το τροπικό αυτό θέρετρο είναι το μεγαλύτερο που υπάρχει σε κλείστο χώρο καλύπτοντας 10.000 τ.χμ και μπορεί να φιλοξενήσει έως 6.000 επισκέπτες ταυτόχρονα, ενώ έχει 400 ξαπλώστρες για να απολαμβάνουν οι λουόμενοι τον

ήλιο που μπαίνει από τα τεράστια παράθυρα στην οροφή.

Οι πισίνες του είναι οι μεγαλύτερες εσωτερικού χώρου, ενώ υπάρχουν τεχνητοί καταρράκτες και σπα. Μέσα στο θέρετρο υπάρχουν 50.000 φυτά, ενώ η θερμοκρασία είναι μονίμως 26 βαθμοί.

Βέβαια, αν ξαφνικά πιάσει βροχή η οροφή μπορεί να κλείσει και οι λουόμενοι να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη ζέστη και την... θάλασσα!

Βέβαια, τα σχόλια που υπάρχουν στο ίντερνετ δεν είναι και τα καλύτερα όχι για τις εγκαταστάσεις, αλλά για το γεγονός ότι είναι όλα πανάκριβα, από τη διαμονή μέχρι και τα ποτά στο μπαρ!

Keywords
Τυχαία Θέματα