ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | "Οδοστρωτήρας" η Μπάρτσα πάτησε τους Μάβερικς!

Μετά τους Σέλτικς που ηττήθηκαν από την Φενερμπαχτσέ, ήρθε η σειρά των Μάβερικς να πέσουν στην "παγίδα" μιας ευρωπαϊκής ομάδας, καθώς η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Ντάλας με 99-85.

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ έδειξαν από την αρχή της αναμέτρησης τις "άγριες" διαθέσεις τους. Το πρώτο δωδεκάλεπτο ήταν πιο ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Μπαρτσελόνα να έχει βραχεία κεφαλή στο σκορ με 21-19.

Στην δεύτερη περίοδο η διαφορά για τους πρωταθλητές Ισπανίας ανέβηκε ακόμα και στους επτά πόντους (40-33) στο 20ο λεπτό, αλλά οι Μάβερικς

κατάφεραν με την λήξη του δωδεκαλέπτου να μειώσουν σε 42-40.

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι Μάβερικς δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στο φρενήρη ρυθμό της Μπαρτσελόνα. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μοίραζε ασίστ και οι συμπαίκτες του σκόραραν από παντού και η διαφορά στο τέλος της τρίτης περιόδου έφτασε τους 18 πόντους (74-56).

Οι Μάβερικς, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Ντιρκ Νοβίτσκι και τον Ροντρίγκ Μπομπουά, άσκησαν πίεση στην τελευταία περίοδο και κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά στους οκτώ πόντους (83-75). Η Μπαρτσελόνα διατήρησε την ψυχραιμία της στην αντεπίθεση των Μάβερικς και κατάφερε να σταθεροποιήσει το προβάδισμά της και να πάρει τη νίκη με 99-85.

Keywords
Τυχαία Θέματα