ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ | Ιβάνοβιτς: "Βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι ο Ολυμπιακός"

Η Κάχα Λαμποράλ είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα και ο προπονητής των Ισπανών, Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι βελτιωμένοι σε σχέση με πέρσι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς "πονοκεφαλιάζει" για την περίπτωση του Μίλκο Μπιέλιτσα, του οποίου η συμμετοχή στον αγώνα στο ΣΕΦ

(11/10) θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, παρότι ο παίκτης θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Κάχα Λαμποράλ, η οποία αναχωρεί την Τετάρτη (10/10) το πρωί.

"Είναι καλύτερα και θα ταξιδέψει μαζί μας. Ανάλογα με το πώς θα είναι την ημέρα του αγώνα, θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του", δήλωσε αρχικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό: "Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, ακόμη πιο βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι. Έχει έναν παίκτη-ηγέτη, τον Σπανούλη, που όταν τα πράγματα πάνε στραβά, βρίσκει τη λύση".


Για την ομάδα του, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς σημείωσε: "Αυτά που χρειάζεται να έχουμε είναι υπομονή και ηρεμία. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά στην Ευρωλίγκα, ίσως η πιο δύσκολη των τελευταίων χρόνων".

Keywords
Τυχαία Θέματα