ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | "Γη και ύδωρ" για Λόρμπεκ η Μπάρτσα!

Ετοιμη να... "χρυσώσει" τον Εραζεμ Λόρμπεκ, προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην Καταλωνία είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία θα καταθέσει πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους, προσφέροντας ένα άκρως δελεαστικό και... παχηλό συμβόλαιο!

Οι μπλαουγκράνα δεν θέλουν επουδενί να δουν τον Σλοβένο φόργουορντ να... κουνάει μαντήλι, μιας και αποτελεί μία εκ των πολυτιμότερων μονάδων της και η παρουσία του κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη... Επιτακτική!

Ετσι, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα απ'

την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, οι πρωταθλητές Ισπανίας έχουν στα σκαριά πρόταση ανανέωσης με τον Λόρμπεκ, η οποία θα... αγγίζει ουρανό, ώστε να μην αφήσει την ομάδα...

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι δεδομένο, όσον αφορά την απόφαση του Εραζεμ Λόρμπεκ... Και αυτό διότι στο μυαλό του 27χρονου φόργουορντ τριγυρίζει το όνειρο του ΝΒΑ και είναι πολύ πιθανό να αποφασίσει να μετακομίσει προς... Σαν Αντόνιο μεριά, προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αγωνιζόμενος με την φανέλα των Σπερς, οι οποίοι κατέχουν τα δικαιώματά του!

Keywords
Τυχαία Θέματα