Ολυμπιακοί αγώνες | Λάμπουν σαν χρυσός

Οι ΗΠΑ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που φαίνεται και από μία απλή ανάγνωση των ονομάτων που θα στελεχώσουν την αποστολή τους, η οποία ανακοινώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (08/07).

Ο Μάικ Σίζεφσκι θα έχει στην διάθεσή του τους Κρις Πολ (Κλίπερς), Ράσελ Ουέστμπρουκ (Θάντερ), Ντερόν Ουίλιαμς (Νετς), Κόμπε Μπράιαντ (Λέικερς), Τζέιμς Χάρντεν

(Θάντερ), Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Χιτ), Κάρμελο Αντονι (Νικς), Αντρέ Ιγκουοντάλα (Σίξερς), Μπλέικ Γκρίφιν (Κλίπερς), Κέβιν Λοβ (Τίμπεργουλβς) και Τάισον Τσάντλερ (Νικς).

Οι Θάντερ φλέρταραν με τον τίτλο και δεν είναι περίεργο που επιλέχθηκαν τρεις παίκτες τους (Χάρντεν, Ντουράντ, Ουέστμπρουκ), κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στην ιστορία της Dream Team. Ο Τάισον Τσάντλερ είναι ο μοναδικός σέντερ στο ρόστερ, αν και ομάδα που έχει στην σύνθεσή της τον Κόμπε, τον ΛεΜπρόν και τον Ντουράντ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Αντιθέτως μάλιστα εκείνη αποτελεί φόβητρο για τους αντιπάλους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα