ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ | Ικανοποίηση για το πρώτο δείγμα

Ο Αρκαδικός επικράτησε με 71-51 της Μεσσήνης στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν και ο προπονητής του, Γιάννης Καστρίτης, έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του.

«Για εμάς ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, που χρησίμευσε περισσότερο ως ξεμούδιασμα των παικτών, προκειμένου να αλλάξουμε παραστάσεις μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας.
Είδαμε κάποια πράγματα που μας άρεσαν και είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό. Είδαμε και πολύ περισσότερα που χρειαζόμαστε βελτίωση, για να

είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει.
Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την διάθεση που δείχνουν οι παίκτες μας σε κάθε προπόνηση από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι το σημερινό φιλικό. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση. Το κίνητρο είναι και πρέπει να είναι υψηλό για όλους μας, οπότε δουλειά και πάλι δουλειά», δήλωσε ο ταλαντούχος προπονητής μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με τη Μεσσήνη.

Ο Γιάνης Καστρίτης και ο άμεσος συνεργάτης του, Μπάμπης Αλεξόπουλος, είδαν τους παίκτες να αποδίδουν καλό και ποιοτικό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, δείχνοντας πως το βασικό του «όπλο» του Αρκαδικού θα είναι η μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών τους, αλλά και να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα.

Τέλος, ο Γιάννης Καστρίτης έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Κυριακή (8/9), ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν το απόγευμα της Δευτέρας (9/9), με το μυαλό όλων να επικεντρώνεται στο πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς με τον Φίλιππο Βέροιας για το Κύπελλο Ελλάδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα