ΑΡΗΣ | Παιδική κερκίδα στο Αλεξάνδρειο

Το ARIS GOLDEN CLUB συμπαραστέκεται στην διοίκηση της ΚΑΕ Αρης και στο πλαίσιο αυτό θα χρηματοδοτεί έναν αριθμό παιδικών εισιτηρίων στις εντός έδρας αναμετρήσεις του Αρη.


H αρχή του νέου αυτού εγχειρήματος θα γίνει στην αναμέτρηση (19/1, 17:00, ΕΤ3) με τον Κολοσσό Ρόδου και σκοπός της προσπάθειας του ARIS

GOLDEN CLUB είναι να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και στο μπάσκετ.

Η ανακοίνωση του Αρη αναφέρει:

"Το ARIS GOLDEN CLUB μένοντας πιστό στην πρόθεσή του να συνδράμει ουσιαστικά και από πολλές πλευρές στην προσπάθεια που κάνει η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, γνωστοποιεί ότι αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τον Κολοσσό Ρόδου (19/01, 17:00) θα χρηματοδοτεί παιδικά εισιτήρια, για τη δημιουργία παιδικής κερκίδας.

Συγκεκριμένα, το ARIS GOLDEN CLUB θα χρηματοδοτεί έναν μεγάλο αριθμό παιδικών εισιτηρίων για μαθητές σχολείων, που θα εκδηλώνουν το ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν την ομάδα του ΑΡΗ από κοντά! Σκοπός του εγχειρήματος αυτού είναι να έρθουν τα παιδιά πιο κοντά στον Αθλητισμό και το μπάσκετ, να γαλουχηθούν νέες γενιές Αρειανών και να δημιουργηθεί το ARIS GOLDEN CLUB Junior".

Keywords
Τυχαία Θέματα