ΑΡΗΣ | Μαζί Αρης και Special Olympics Ελλάς

Με εκατοντάδες παιδιά γέμισε το πρωί της Τρίτης (27/11) το Αλεξάνδρειο, όπου διεξήχθησαν οι αγώνες μπάσκετ από τα προπονητικά προγράμματα των Special Olympics Ελλάς με τη συμμετοχή και τη στήριξη της ΚΑΕ Αρής.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αθλητές της ανδρικής ομάδας του Αρη βρέθηκαν στο Παλέ, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες, συνομίλησαν με τα παιδιά των Special Olympics,

μοίρασαν αυτόγραφα και παρακολούθησαν τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν, ενώ δεν παρέλειψαν να χειροκροτήσουν απλόχερα αναγνωρίζοντας την προσπάθεια των παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παρών έδωσε και η εφηβική ομάδα του Αρη, που έπαιξε δύο αγώνες απέναντι στην ομάδα των Πεύκων και την ομάδα των Special Olympics. Οι ομάδες που έλαβαν μέρος στους αγώνες ήταν οι Ε.Ψ.Ι.Κ.Α., Ζωή, Ειδικό Γυμνάσιο, ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής, Special Olympics 1, Special Olympics 2, Πεύκα (Κορίτσια), Πεύκα (Αγόρια), Special Olympics (Κορίτσια) και Αρης (Εφηβικό). Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με την ικανοποίηση όλων να είναι έκδηλη, τη χαρά των παιδιών των Special Olympics Ελλάς να κατακλύζει το Αλεξάνδρειο και την ΚΑΕ Αρης να εκφράζει για ακόμη μία φορά τη στήριξή της στους ανθρώπους των Special Olympics Ελλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα