ΑΡΗΣ | Μανωλόπουλος: "Εκπληκτική ατμόσφαιρα, αλλά..."

Στην εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Άρη στο Αλεξάνδρειο στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος, όμως, κατέκρινε τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο βοηθός του Βαγγέλη Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία των κίτρινων μίλησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και στην εκπομπή «Άπιστος Θωμάς», σχολιάζοντας το χθεσινό ντέρμπι και τον τρόπο που οι γηπεδούχοι μπλόκαραν τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στα επόμενα ματς της ομάδας και στην κατάκτηση της έκτης

θέσης, αλλά και στον Ρόναλντ Ντέιβις.

Για την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΑΡΗ στο Αλεξάνδρειο: «Για μένα ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Ούτε σαν θεατής είχα δει ένα τέτοιο ντέρμπι. Ήταν μία συγκινητική, εκπληκτική ατμόσφαιρα. Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να έχουν υπάρξει αυτές οι κροτίδες πριν την έναρξη του αγώνα. Αυτό ήταν το μόνο άσχημο σημείο αλλά για μία ακόμα φορά θεωρώ ότι ήταν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Το παιχνίδι κύλησε ακριβώς όπως πιστεύαμε ότι θα πάει. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ακριβώς όπως είχαμε μελετήσει. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που βασίζεται πάρα πολύ στο παιχνίδι από το low post, με τους Ντικούδη και Άλεξιτς. Είχαμε δουλέψει πάρα πολύ την άμυνά μας στο low post με παγίδες. Νομίζω ότι τον αφοπλίσαμε σε αυτό το κομμάτι. Οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν και τους βγάλαμε από αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς. Στο σημείο που ήταν 18 πόντοι με τις δύο απανωτές τεχνικές ποινές το παιχνίδι γύρισε, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάναμε πολλά λάθη στο τέλος και ο ΠΑΟΚ δεν θα έλεγα ότι μπήκε στο παιχνίδι αλλά έγινε πιο επικίνδυνος. Στο τέλος με κάποια τάιμ άουτ και κάποιες οδηγίες καταφέραμε και διατηρήσαμε τη διαφορά των δέκα πόντων».

Αναφορικά με τη διαιτησία: «Ήταν υπερβολική η πρώτη τεχνική ποινή. Άλλωστε και οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτυρόντουσαν. Η δεύτερη τεχνική ποινή ήταν παράβαση κανονισμών. Ίσως ήταν αυστηρή. Θεωρώ ότι έγιναν λάθη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μία πιεστική ατμόσφαιρα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο για τους διαιτητές αλλά έγιναν λάθη».

Σχετικά με το γρήγορο ρυθμό του ΑΡΗ στη χθεσινή(13/3) αναμέτρηση: «Νομίζω ότι το γρήγορο τέμπο είναι κάτι που έχουμε βάλει στο παιχνίδι μας στους τελευταίους αγώνες. Είναι κάτι που μας ταιριάζει και είναι κάτι που δεν μπορούσαμε να έχουμε στην αρχή, γιατί είχαμε πρόβλημα χημείας. Δεν μπορούσαν οι παίκτες μας να καταλάβουν τι είναι το γρήγορο παιχνίδι, θέλει αυτοματισμούς. Στην αρχή όταν επιχειρήσαμε να υιοθετήσουμε αυτό το στιλ παιχνιδιού, είδαμε ότι δεν μας πήγαινε. Έπρεπε να μάθουν οι παίκτες ο ένας τον άλλον, να μάθουν εμάς. Τώρα προσπαθούμε σιγά-σιγά να το βάλουμε το παιχνίδι μας».

Για το στόχο της κατάκτησης της έκτης θέσης εν όψει πλέι οφ: «Πριν το παιχνίδι με την Καβάλα είχαμε πει ότι θέλουμε να κάνουμε έξι νίκες σε έξι παιχνίδια. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχεις είναι να κοιτάς κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε κάνει το τρία στα τρία. Ακολουθούν τρείς αγώνες, θα κυνηγήσουμε ξεχωριστά

Keywords
Τυχαία Θέματα