ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Αγγελόπουλος"

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, καθώς έριξε τα βέλη του στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τόνισε χαρακτηριστικά πως η συμπεριφορά του δεν συνάδει με μία πράξη ενός προέδρου.

Ο δικηγόρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra Fm 103,3", σχολιάζοντας τη μηνυτήρια αναφορά κατά του προέδρου

της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ήρθε η ώρα η διοίκηση του "τριφυλλιού" να αντιδράσει και να βάλει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία, αφού έχει δεχτεί πολλές προσβολές τα τελευταία χρόνια από τους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Για την μηνυτήρια αναφορά κατά του Παναγιώτη Αγγελόπουλου: «Με μεγάλη στεναχώρια και περίσκεψη αποφάσισε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του κ. Αγγελόπουλου, γιατί οι ενέργειες μπορεί να παρερμηνευθούν από τους φιλάθλους. Υπάρχει όμως και παρελθόν... Ο κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος επανειλημμένως καταθέτει αναφορές σε βάρος του κ. Θανάση Γιαννκόπουλου, των παικτών μας, όπως του κ. Δημήτρη Διαμαντίδη. Έχει κάνει αναφορές και καταγγελίες στα θεσμικά όργανα. Σε αντίθεση με τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο που όλα αυτά τα χρόνια η στάση του είναι παραδειγματική. Έχει κάνει καταγγελία κατά του Διαμαντίδη για μία παρεξήγηση που έγινε ανάμεσα στον αρχηγό του Παναθηναϊκού και τον Τεόντοσιτς. Τι λόγο είχε να ανακατευθεί ο Ολυμπιακός σε μία ατυχή στιγμή δύο αθλητών; Γίνονται επεισόδια και στα δύο γήπεδα. Ουδέποτε ο Παναθηναϊκός ζήτησε να τιμωρηθεί η έδρα του Ολυμπιακού και οι φίλαθλοι του. Αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι τη οργής είναι ότι έβαλε ένα μέλος της διοίκησης τον κ. Σκινδήλια να ζητάει την τιμωρία του κ. Θανάση Γιαννακόπουλου. Γιατί δεν αφήνει να επιληφθεί η αθλητική δικαιοσύνη; Του έχω πει και προσωπικά: 'Παναγιώτη είναι λάθος να θες τη δίωξη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και να κυνηγάς και τον Θανάση τον Γιαννακόπουλο. Βλέπεις ότι δεν αντιδράμε'.

Αυτή είναι απόφαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, να καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά και την υπογράφω και εγώ σαν δικηγόρος. Γιατί πρέπει να δείξουμε ότι πρέπει να σταματήσει. Εάν αυτό το μπλουζάκι με το 18-2 το φορούσε ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν θα ασχολούμασταν. Από τη στιγμή που το φοράει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, οι φίλαθλοι που το είδαν κατάλαβαν ότι αναφερόταν σε έναν από τους τρεις διαιτητές».

Για το μπλουζάκι που φορούσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Οι φίλαθλοι που είχαν δει αυτό το μπλουζάκι πετούσαν φωτοβολίδες στον τελικό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν ζωές. Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο κ. Αγγελόπουλος, όταν επιτίθεται στον κόσμο του Παναθηναϊκού, στους παίκτες και προσωπικά στον Θανάση Γιαννακόπουλο».

Για το αν "στέκει " η μηνυτήρια αναφορά: «Την απάντηση τη δίνει ο νόμος. Αξιώνει ο νόμος από τους ηγέτες των ομάδων να μην υποκινούν ή αν θέλετε να μην ενθαρρύνουν τους φιλάθλους για επεισόδια. Η συμπεριφορά αυτή του Παναγιώτη Αγγελόπουλου δεν συνάδει με μία πράξη ενός προέδρου».

Για την συμπεριφορά του Παναγιώτη Αγγελόπουλου: «Αυτή η συμπεριφορά που κάνει μονόπλευρα γίνεται επί έ

Keywords
Τυχαία Θέματα