ΑΡΗΣ | "Αυτοκρατορική" εμφάνιση!

Η "μάχη" στο Αλεξάνδρειο μεταξύ του Αρη και του ΑΓΟΡ ήταν θεωρητικά το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας... Ωστόσο, οι "κίτρινοι" φρόντισαν να το μετατρέψουν σε... υγιεινό περίπατο, επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση και έπειτα από σπουδαία εμφάνιση του αγνώριστου Ρεθύμνου με 78-60 και πανηγύρισε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του!

Το ματς

Ελαφρά πρωτοβουλία κατάφερε να πάρει ο Αρης στο πρώτο δεκάλεπτο, παρότι ο ΑΓΟΡ ήταν εκείνος που μπήκε λίγο

πιο δυνατά στο ματς. Οι "κίτρινοι" εκμεταλλεύτηκαν την μεγάλη αστοχία των Κρητικών και πήραν για πρώτη φορά το προβάδισμα στο 5', με τη συμπλήρωση των δέκα λεπτών να τους βρίσκει μπροστά με 18-15.

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε με τους πρώτους πόντους του Κόλεμαν με την φανέλα του Ρεθύμνου, ισοφαρίζοντας με τρίποντο, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στον Αρη... Με απανωτούς πόντους των Κερούς και Βεργίνη έκανε σερί 10-0 και ξέφυγε με 28-18 στα μέσα του δεκαλέπτου. Οι παίκτες του Στέργιου Κουφού προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ήταν τραγικά άστοχοι μέχρι τότε (7/24 δίπ., 3/15 τρίπ.) και το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να έχουν "χτίσει" ικανοποιητικό προβάδισμα (38-26).

Μετά την ανάπαυλα, το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Αρη να μην αφήνει καθόλου το γκάζι και τον Μπόγρη στο 26' να στέλνει τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της, το +18 (51-33) και με τη συμπλήρωση 30 λεπτών το σκορ ήταν στο 53-39.

Το Ρέθυμνο φάνηκε ανήμπορο να αντιδράσει και η τελευταιά περίοδος εξελίχθηκε σε τυπική διασικασία για τον Αρη. Μάλιστα, με τρίποντη "βόμβα" του Βεργίνη στο 28' η διαφορά εκτοξεύθηκε σε θριαμβευτικές διαστάσεις (62-39) και άπαντες απλώς περίμεναν... τη λήξη, που βρήκε τον Αρη μεγάλο νικητή με το επιβλητικό 78-60!

Διαιτητές: Σχινάς, Κορομηλάς, Καλντίρης.

Δεκάλεπτα: 18-15, 38-26, 53-39, 78-60.

Περισσότερα σε λίγο...

Keywords
Τυχαία Θέματα