ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βετούλας: "Πρωταρχικός στόχος ο έλεγχος των ριμπάουντ"

Ο Νίκος Βετούλας αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι του Λένι Ντάνιελ ενώ σημείωσε πως ο έλεγχος των ριμπάουντ αποτελεί κλειδί για την κατάληξη του αγώνα.

"Είναι ένα παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα που αγωνίζεται πολύ καλά τόσο στη Basket League ΟΠΑΠ, όσο και στο EuroCup. Μετά από την πρόσφατη ήττα στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ

θα θελήσει να επιστρέψει στις νίκες. Για εμάς θα είναι το πρώτο παιχνίδι με τον Lenny Daniel και απόντα τον Amin Hot. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την απαραίτητη "χημεία", ώστε να προετοιμάσουμε τους παίκτες μας και για τα επόμενα παιχνίδια. Στόχος μας στο παιχνίδι είναι να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ", ήταν τα όσσα δήλωσε ο Νίκος Βετούλας.

Τέλος ο Γιάννης Λιανός αναφέρει πως: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά το πρωτάθλημα. Έχει κάνει δύο μεγάλα "διπλά" και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αυτό από μόνο του, τα λέει όλα. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, δίνοντας μεγάλο βάρος στην άμυνα, όπως κάναμε και στους προηγούμενους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη με όσο το δυνατόν καλύτερες πιθανότητες".

Keywords
Τυχαία Θέματα