ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βετούλας: "Πρώτα η άνοδος και μετά η 1η θέση"

Ο Νίκος Βετούλας έμεινε ικανοποιημένος όχι μόνο από τη νίκη του Απόλλωνα επί του Ερμή Λαγκαδά ,αλλά και από την εμφάνιση των παικτών του ενώ ξεκαθάρισε πως πρωταρχικό ζητούμενο για την ομάδα του είναι η άνοδος και μετά ακολουθεί η κατάκτηση της πρώτης θέσης.

"Πριν από το παιχνίδι και όλη την εβδομάδα ζήτησα από τα παιδιά παρόλο, που η προπονήσεις έγιναν με πολλές ελλείψεις, να έχουμε περισσότερη ενέργεια και να είμαστε σκληροί αμυντικά. Σε αυτά τα δυο στοιχεία ανταποκρίθηκαν σήμερα οι αθλητές μου συν τις καλές

άμυνες και ιδιαίτερα στα εντός έδρας παιχνίδια, σε συνδυασμό με τον καλό μ.ο. σε κάθε ματς των οχτώ αιφνιδιασμών. Σήμερα είχαμε θέληση και πάθος, ώστε να πάρουμε τη νίκη, δεν μας νοιάζει να καλύψουμε καμία διαφορά, στόχος είναι να κερδίζουμε και όχι η διαφορά", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Απόλλωνα και στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Σε αυτή την σημαντική καμπή του πρωταθλήματος σημασία έχει να κερδίζουμε και σήμερα μας δόθηκαν λύσεις μέσα από το καλάθι. Κάναμε ένα ακόμα βήμα για να ανεβούμε στην μεγάλη κατηγορία. Είμαστε μια ομάδα που παίζει άμυνα, χτίστηκε πάνω σε αυτό και πρέπει να στηριχθούμε ως το τέλος στην άμυνά μας. Αυτό θα μας δώσει την άνοδο και τίποτε άλλο. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι δεχτήκαμε σχεδόν τους μισούς πόντους, είχαμε περισσότερο πάθος και καλύτερη αμυντική λειτουργία… Υπάρχει ανταγωνισμός και σε συνδυασμό με τα 2-3 έμπειρα παιδιά όπως οι Αργυρόπουλος, Λιανός και Πέτροβιτς και βάζουν στο κλίμα και τους υπόλοιπους".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Νίκος Βετούλας ανέφερε πως "εμένα με νοιάζει να βγει η ομάδα και όχι το πρωτάθλημα… να υλοποιήσουμε αυτό τον στόχο θα το συζητήσουμε… και αυτό. Πρώτα να κατακτήσουμε την κατηγορία και μετά το πρωτάθλημα. Δεν αλλάζει κάτι, από ότι κάνουμε κάθε εβδομάδα υγιής να είμαστε και όλα τα άλλα γίνονται".

Ο Ντούσαν Βιρίγιεβιτς από την πλευρά των παικτών δήλωσε: "Πρώτα - πρώτα είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε το σημερινό ματς… χάσαμε Μετά την ήττα την περασμένη αγωνιστική είχαμε πει πως θα προσέξουμε στην άμυνα και δουλέψαμε πολύ στην προπόνηση. Τελειώσαμε με αυτό το ματς και κοιτάμε το επόμενο ντέρμπι… όπου είχαμε χάσει στο πρώτο παιχνίδι… Έχουν μια καλή ομάδα εμείς όμως, θέλουμε τη νίκη για να σιγουρέψουμε την άνοδο στην Α1 μπάσκετ. Σήμερα η άμυνά μας έκανε την διαφορά σήμερα και σε σχέση με το προηγούμενο ματς είναι ότι κάναμε πράξη ότι μας ζήτησε ο προπονητής μας".
Πηγή: sportfmpatras.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα