ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Τα εισιτήρια με Ικαρο

Ο Απόλλωνας υποδέχεται το Σάββατο (26/01) στην Περιβόλα τον Ικαρο Καλλιθέας και με ανακοίνωσή του ενημέρωσε τους φιλάθλους για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων της αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ενημερώνει τους φιλάθλους ότι ξεκινάει από αύριο (24/01) η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ίκαρο (14η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ). Τα εισιτήρια

του αγώνα θα προπωλούνται από: Το κυλικείο του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα Πάτρας (Περιβόλα), το κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης» (Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου), το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Νίκος Αλεξόπουλος» (Αλ. Υψηλάντου 208-210), το κατάστημα του Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 270). Επισημαίνεται ότι η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με εισιτήριο του παιχνιδιού ή με κάρτα διαρκείας, ενώ θα διατεθούν και φοιτητικά-μαθητικά εισιτήρια με έκπτωση 30% (απαραίτητα με την επίδειξη φοιτητικού/μαθητικού πάσου).

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόλλωνας Πάτρας εφαρμόζει ειδικό σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των εισιτηρίων με σκανάρισμα barcode. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στα σημεία ελέγχου των εισιτηρίων, προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία. Το πάρκινγκ εντός του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου θα επιτρέπεται αυστηρά στους κατόχους των ειδικών καρτών (κάτοχοι διακεκριμένων θέσεων)".

Keywords
Τυχαία Θέματα