ΟΛΙΜΠΙΑ Λ. | Φιλιπόφσκι: "«Οπλο» του Παναθηναϊκού ο Διαμαντίδης"

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη (29/11) την Ολίμπια Λιουμπλιάνας για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Σάσο Φιλιπόφσκι επισήμανε τις δυσκολίες της αναμέτρησης αλλά και την απουσία του Ντίλαν Πέιτζ από την αποστολή της ομάδας του.

Ο προπονητής της σλοβενικής ομάδας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

"Αν θέλουμε να παίξουμε καλά στην Αθήνα θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα στους περιφερειακούς

τους παίκτες και καλύτερα κοντά στο καλάθι. Στον πρώτο αγώνα τα πήγαν καλά στο ριμπάουντ, ενώ σταμάτησαν τους αιφνιδιασμούς μας. Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε δύο νέους παίκτες στο ρόστερ του σε σχέση με το πρώτο ματς. Είναι πιο δυνατοί στο ζωγραφιστό. Ξέρουμε ότι το «όπλο» τους είναι ο Διαμαντίδης. Ο Ούκιτς από την άλλη είναι καλός στις διεισδύσεις. Έχουν επίσης έναν κλασσικό βαρύ σέντερ, τον Σχορτσανίτη, ο οποίος είναι εξαιρετικός όταν παίζει με πλάτη ενώ στην άμυνα υπερέχει των αντιπάλων του και σε όγκο και ύψος. Πρέπει να παίξουμε με πολλές βοήθειες στην άμυνα ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ταξιδεύουμε στην Αθήνα χωρίς τον Πέιτζ ο οποίος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ενόψει της αναμέτρησης με την Τσιμπόνα για την Αδριατική Λίγκα".

Από την πλευρά του ο Άλεν Όμιτς, πρόσθεσε: "Το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν δύσκολο. Ήταν καλύτεροι από εμάς κυρίως κάτω από το καλάθι όπου είναι και πιο έμπειροι. Αν παίξουμε καλή άμυνα και τρέξουμε μπορούμε να έχουμε ελπίδες. Πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας και πιστεύω πως μπορούμε να είμαστε καλύτεροι από ότι στο πρώτο παιχνίδι στην Λιουμπλιάνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα