ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Ανακοινώθηκε ο Τσάμης

Ο Αγγελος Τσάμης είναι κι επίσημα παίκτης του Απόλλωνα, καθώς η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον παίκτη.

Επίσης, οι Πατρινοί εξήγησαν για ποιο λόγο το πρωί της Κυριακής (05/08) εξέδωσαν ανακοίνωση και με την οποία ενημέρωναν πως η μετακίνηση του έμπειρου γκαρντ στις τάξεις τους δεν θα ολοκληρωθεί.

"Ο "Δαίμονας της τεχνολογίας και των SMS" χτύπησε στην περίπτωση της μεταγραφής του αθλητή Άγγελου Τσάμη στον Απόλλωνα Πάτρας. Έτσι αντί ο εκπρόσωπος του παίκτη να στείλει SMS για την αρνητική απάντηση

του παίκτες στις άλλες ομάδες, που τον διεκδικούσαν την έστειλε στον Απόλλωνα και για αυτό το λόγο βγήκε και η λάθος όπως αποδείχθηκε ανακοίνωση.

Η παρεξήγηση λύθηκε όμως μετά από λίγο και έτσι ο Απόλλωνας Πάτρας έχει τη χαρά να ανακοινώσει και επίσημα τη συμφωνία για τη διετή συνεργασία του με τον Αχαιό guard Άγγελο Τσάμη (31 ετών - 1,92) βάζοντας ακόμα έναν "πατρινό" στην ομάδα ΟΛΩΝ.

Ο Απόλλων Πάτρας ζητά συγνώμη από τους φιλάθλους καθώς και από την πλευρά του παίκτη για την "αναστάτωση" που δημιουργήθηκε, αλλά τέλος καλό όλα καλά", αναφέρει η ανακοίνωση του Απόλλωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα