ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Αγγελόπουλοι: «Να σηκωθούν να φύγουν» (video)

Ευθεία επίθεση κατά των μελών της ΚΕΔ/ΕΟΚ εξαπέλυσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος λίγο μετά την κλήρωση των διαιτητών για την 14η αγωνιστική της Α1.

«Είναι η πρώτη φορά από τότε που είμαστε στο μπάσκετ το 2004 που ήρθαμε να παρακολουθήσουμε τη συγκλονιστική διαδικασία κλήρωση, μαγειρέματα, ορισμός και τα λοιπά. Είδαμε από κοντά τους ανθρώπους που δυο από τους τρεις όταν μπήκαμε στο μπάσκετ , Ζαβλανός και Κορομηλάς να συνεχίζουν να αποφασίζουν πώς θα κερδίζουν , π’ως θα χάνουν οι ομάδες και τα λοιπά. Το σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι η προσφορά

τους στο μπάσκετ θα είναι να σηκωθούν να φύγουν, να παραιτηθούν, να σηκωθούν να φύγουν.
Είναι αστεία αυτά που ζούμε. Τους ρωτάμε γιατί δεν γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα οι φωτοβολίδες και μας λένε ότι θα επιληφθεί ο αθλητικός δικαστής. Δείχνουν άγνοια κανονισμών, είναι κωμική η κατάσταση τους. Το συμπέρασμα είναι ότι μερικές μέρες μετά το προηγούμενο παιχνίδι, οι δυο από τους τρεις διαιτητές θα είναι οι ίδιοι. Τώρα αν θα γράφουν στο φύλλο αγώνα αυτά που πρέπει ή όχι, θα το δούμε τη Δευτέρα. Νομίζω ότι η διαδικασία είναι απαράδεκτή κι εκτός κάθε λογικής», δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Δεν πήραμε καμιά απάντηση. Παραπέμπουν στον αθλητικό δικαστή είναι αλλά αντ’ άλλων αυτή η κατάσταση»

Σε ερώτηση για αν όλα αυτά έγιναν για να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός ή να υπάρχει διακοπή στην αναμέτρηση της Δευτέρας (20/1), ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε πως «είναι αστειότητες. Δεν διακόπτονται έτσι τα ματς. Μέσα στον πανικό τους τα λένε», ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος συμπλήρωσε ότι «είμαστε στο μπάσκετ από το 2004 και ήρθαμε το 2014 για το ματς της Δευτέρας. Αν αυτά τα λέει ο Παναθηναϊκός, είναι αστεία πράγματα».

Σε ερώτηση για αν θα μπορούσε να γίνει το ματς κεκλεισμένων ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: «Δεν είμαστε εμείς η δικαιοσύνη. Ήρθαμε να δούμε από κοντά πώς καθορίζονται από αυτούς τους κυρίους τα εκατομμύρια που βάζουμε στο μπάσκετ. Είναι αστεία αυτή η κατάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα