ΑΓΟΡ | Γιαπλές: «Πετύχαμε τους στόχους που θέσαμε»

Παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές, εμφανίστηκε ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

O Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Καλή χρονιά σ' όλους. Για εμάς το παιχνίδι ήταν χωρίς σκοπιμότητα. Θέλαμε να αποδείξουμε πρώτα στους εαυτούς μας ότι μπορούμε σε κάποια κομμάτια να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βάλαμε κάποιους στόχους ανά δεκάλεπτο, τους οποίους και πετύχαμε. Το άλλο κομμάτι του παιχνιδιού έχει να κάνει με το ότι δε μπορείς να αφήσεις κανένα παικτη του Παναθηναϊκού

σε καταστάσεις ένας-ένας. Προσπαθήσαμε και πιστεύω ότι για 25 λεπτά είχαμε ενέργεια. Μας έλειπε ο καινούριος παίκτης (βλ. Εζούκου), που έρχεται αύριο (6/1), και βέβαια ο Καλαμπόκης, που προτιμήσαμε να τον προφυλάξουμε λόγω ενός προβλήματος, που έχει, γιατί για εμάς το επόμενο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό (12/1) είναι "τελικός". Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και καλή συνέχεια σε Ελλάδα κι Ευρώπη».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Τζάστιν Χαρτ: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς σήμερα (5/1). Μετά απ' τις ήττες, που είχαμε, σήμερα (6/1) είχαμε πολλή όρεξη. Ξέρουμε ότι είναι μία απ' τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, δε νικήσαμε, αλλά πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά σήμερα (6/1)».

Keywords
Τυχαία Θέματα