Το ...θαύμα των Τρικάλων!

Αγκαλιάζουν την παραμονή τους τα νεοφώτιστα Τρίκαλα και ασφαλώς μιλάμε για ένα μικρό θαύμα για την ομάδα της Θεσσαλιας που κάνει ένα ονειρικό πρωτάθλημα από τις 9 Νοέμβρη και μετά. Η ομάδα των Τρικάλων μάλιστα μην ξεχνάμε ότι λόγω και διοικητικών προβλημάτων ξεκίνησε τελευταία την κατάρτιση του ρόστερ της και την προετοιμασία της. Και γι αυτό ίσως εμφανίστηκε ανέτοιμη χάνοντας στην πρεμιέρα σε ένα κρίσιμο ματς από την έτερη νεοφώτιστη την Κηφισιά και στην συνέχεια από τον ΠΑΟ

και εύκολα στα Ιλίσια και υπήρξε προβληματισμός καθώς περιμένε να κερδίσει την Κηφισιά και να διεκδικήσει το διπλό στα Ιλίσια με αξιώσεις.

Ο κόουτς Φλεβαράκης που έχει μεγάλη εμπειρία και πιστώνεται την επιτυχία αυτή μέχρι στιγμής πρώτος, καθώς η ομάδα δεν έχει οικονομικές ανέσεις αποφάσισε να διώξει τον Κόμματο που ήταν θεωρητικά ο καλυτερός της πάικτης ειδικά έλληνας και η ομάδα συνέχισε χωρίς ενίσχυση και ενώ ακουγόταν συνέχεια ότι θα φύγουν και άλλοι δύο αθλητές. Τελικά ο Φλεβαράκης μπόρεσε να δώσει στην ομάδα του ομοιγένεια και πίστη και πάθος που έφεραν και τον κόσμο στο γήπεδο με αποτέλεσμα το κλειστό της πόλης να είναι γεμάτο και η ομάδα έχει κάνει ένα τρομερό δίμηνο. Μέσα σε αυτό το διάστημα ξεκίνησε την αντεπιθεσή της από το μηδέν νικώντας με το εντυπωσιακό 100-65 τον Ίκαρο στις 9/11 στα Τρίκαλα. Σε ένα ματς τότε χωρίς αύριο. Και έκτοτε έχει μόνο νίκες.

Μεγάλη νίκη και πανέυκολα έχοντας και 22π διαφορά με τον ΠΑΟΚ (87-76), 68-65 με τον Απόλλωνα σχετικά εύκολα ,70-59 εύκολα με την Ελευσίνα και στην παράταση το Σάββατο τον Άρη με 82-76. Ταυτόχρονα όμως με εξαίρεση το ματς με τον Ολυμπιακό, είναι μεταμορφωμένη και εκτός καθώς από -20 το έκανε ντέρμπι στην Ρόδο και έχασε 76-72, στην Κρήτη με τον ΑΓΟΡ έχασε από απειρία στο τέλος με 79-77. Και συνολικά η ομάδα δέχεται στο διάστημα αυτο 67π εντός στην άμυνα και 70 σύνολο. Σπουδαία νούμερα που δείχνουν ότι αυτή η τρομερή πορεία είναι προιόν δουλειάς καθώς άλλωστε δεν υπήρξε ενίσχυση!

Πλεον τα Τρίκαλα που ξέρουν ότι ακόμα δεν έχουν σωθεί και δεν έχουν νίκη εκτός, θέλουν ένα διπλό στα επόμενα ματς με ΚΑΟΔ και Κηφισιά εκτός. Εντός έχουν Πανιώνιο, Ηλυσιακό, Κολοσσό, ΑΓΟΡ, Ολυμπιακό και ΚΑΟΔ και βλέπουν ότι οι 8-9 νίκες είναι απόλυτα εφικτές αλλά και πάλι δεν εφησυχάζουν καθώς ο έμπειρος Φλεβαράκης ξέρει καλά ότι στην Α 1 20 κακές μέρες τα φέρνουν όλα τούμπα. Γι αυτό οι τονοι παραμένουν χαμηλοί και η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και με το πιο ευχάριστο γεγονός να είναι ότι πάιζουν σε σχεδόν γεμάτες κερκίδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα