EUROBASKET HISTORY | Χαρτ, όπως λέμε... Πέτγουεϊ

Η είδηση της αποχώρησης του Μπρεντ Πέτγουεϊ με προορισμό τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, είχε γίνει γνωστή από νωρίς στους ανθρώπους τους Ρεθύμνου και ο λάτρης του... showtime, Κωστής Ζομπανάκης είχε προετοιμάσει έγκαιρα τη διάδοχη κατάσταση, σε συνεργασία πάντα με τον Θανάση Γιαπλέ.

Ο Τζάστιν Χαρτ ήρθε στο Ρέθυμνο για να δώσει άλλη οντότητα στην περιφέρεια της ομάδας, αλλά και για να καλύψει με άμεσο και πολύ ουσιαστικό

τρόπο το κενό του πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, παρότι αγωνίζεται σε εντελώς διαφορετικές θέσεις.

Ο κόσμος του Ρεθύμνου είναι... καλομαθημένος στο θέαμα και η απώλεια του Πέτγουεϊ είναι διπλής σημασίας, καθώς αποτελούσε τον παίκτη-σύμβολο της κερκίδας. Ο Χαρτ είναι ένας αρκετά ταλαντούχος γκαρντ / φόργουορντ, ο οποίος έχει στοιχεία ικανά να κλέψει τις καρδιές του κρητικού κοινού και να γίνει ένας από τους αγαπημένους της κερκίδας.

Ο Αμερικανός προέρχεται από καλή σεζόν στη D-League με τους Αϊόβα Ένερτζι όπου είχε κατά μέσο 12.8 πόντους με πολλά εντυπωσιακά καρφώματα, ενώ διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί στους Βαρέζε (Ιταλία) και στη Μονς (Βέλγιο).

Ο κόουτς Γιαπλές τον πιστεύει πολύ, το ίδιο και οι άνθρωποι της ομάδας. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να τους δικαιώσει και να προσφέρει στον κόσμο του Ρεθύμνου μεγάλες στιγμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα