ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ | Επιτυχημένη η Γενική Συνέλευση του Ικάρου

Ο Ικαρος Καλλιθέας με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημέρωσε για την Γενική Συνέλευσή του, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (6/10)

Η ανακοίνωση του Ικάρου αναφέρει:

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στο γήπεδο του Λάμπρου Κατσώνη την Κυριακή 06 Οκτωβρίου.

Την Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους, η αντιδήμαρχος ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΒΑΣΩ, ο αντιδήμαρχος ΜΑΡΩΣΗΣ ΝΙΚΟΣ και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ και ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Η παρουσία 110 μελών του συλλόγου αλλά και πολλών γονέων,

δημιούργησε μέγαλες προσδοκίες για το μέλλον. Έγινε αναφορά από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Συλλόγου Γονέων ότι ο Ερασιτέχνης ΙΚΑΡΟΣ είναι οι γονείς και τα παιδιά της Καλλιθέας , είναι σύλλογος ιδρυθείς στην Καλλιθέα και θα ανήκει πάντα σε αυτήν, δεν έχει δε καμία σχέση με την ΚΑΕ, η οποία είναι στην ουσία μία αθλητική εμπορική επιχείρηση και ανήκει στους μετόχους της. Αναφέρθηκε επίσης για το τεράστιο αθλητικό έργο που επιτελείται στις υποδομές του ΙΚΑΡΟΥ.

Γενικοί Αρχηγοί όλων των τμημάτων του ΙΚΑΡΟΥ κάνανε απολογισμό της τελευταίας εφταετίας των εραιτεχνικών τμημάτων αλλά και των υποδομών.

Το σημαντικότερο εξ” όλων ήταν η αναφορά του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

1ον) ότι η μόνη λύση σε αυτή την τεράστια οικονομική κρίση είναι το τρίπτυχο ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

2ον) Στη πόλη της Καλλιθέας λειτουργεί η ακαδημία του ΙΚΑΡΟΥ, μία από τις αξιολογότερες ακαδημίες της Ελλάδας και από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

3ον) Αναφέρθηκε στην μεγάλη αξία του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού και στην διαφοροποιήση του ερασιτέχνη ΙΚΑΡΟΥ από την ΚΑΕ

4ον) Και τελείωσε με την προτροπή προς τον Δήμο "ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΗΠΕΔΑΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ".

Keywords
Τυχαία Θέματα