ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | Βελτιωμένη απέναντι στον Αμύντα

Η ΚΑΠ μετά την ήττα της (27/9) από την Ενωση Ιλίου έδειξε το καλό της πρόσωπο απέναντι στον Αμύντα, του οποίου επικράτησε με 74-63.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής βελτιώθηκε αισθητά στον επιθετικό τομέα -αν και χρειάζεται ακόμα δουλειά- κι έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους περισσότερους παίκτες της πήρε από το πρώτο μέρος ένα μικρό προβάδισμα (σ.σ. 47-41 ημίχρονο). Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά αυξήθηκε σε διψήφια επίπεδα (61-49 στο 30'), την οποία οι "μελανόλευκοι" διατήρησαν και ως το τέλος της αναμέτρησης.

Η ΚΑΠ κατα διαστήματα έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ, ενώ παρουσιάστηκε βελτιωμένη και στον αμυντικό τομέα σε σύγκριση πάντα με το ματς με το Ιλιον, αλλά και πάλι υπάρχουν θέματα που χρειάζεται να επιλυθούν μέχρι την έναρξη των επίσημών της υποχρεώσεων.

Οι Τάσος Καρτέρης και Στέφανος Άρχος δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους, καθώς αμφότεροι είχαν ενοχλήσεις σε μέση και αστράγαλο αντίστοιχα κι εκείνος που έδινε βοήθειες στον Παύλο Καρβούνη στη θέση "1" ελλείψει των δύο νεαρών και ταλαντούχων πόιντ γκαρντ ήταν ο Σωτήρης Μπουρδάνος, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Ο Αμύντας στερήθηκε των υπηρεσιών του Ρήγα Παπαργυρόπουλου, ενώ ο Πάνος Κουκουνιάς υπέστη σχίσιμο ανάμεσα στα φρύδια και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα