ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | Χατζηπανηγύρης: «Να μην πέφτει καρφίτσα...»

Η ΚΑΠ θα υποδεχθεί (21/9, 17:00) τον Ηλυσιακό για την 1η αγωνιστική της β΄ φάσης του Κυπέλλους και ο Νίκος Χατζηπανηγύρης απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας της Αγίας Παρασκεής για να δώσουν βροντερό παρών στην αναμέτρηση.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι θετικό το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού της τελευταίας στιγμής. Γνωρίζουμε φυσικά ότι δεν είμαστε το φαβορί απέναντι σε μία ομάδα της Α1, όπως είναι ο Ηλυσιακός, ωστόσο είμαστε έτοιμοι να το παλέψουμε μέχρι τέλους και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί απ' το παιχνίδι. Εξυπακούεται ότι θα είναι

πολύ δύσκολος αγώνας, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραιτηθούμε. Σ' αυτό θα συμβάλλει και ο κόσμος μας που περιμένουμε να δώσει βροντερό παρών στην αυριανή (21/9) ιστορική αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό. Έχουμε μεγάλη ανάγκη τους πιστούς μας φίλους, οι οποίοι μας δίνουν έξτρα δύναμη όταν βρίσκονται στο πλευρό μας. Εξάλλου, στους δύσκολους αυτούς καιρούς τους έχουμε ανάγκη όσο ποτέ! Εύχομαι και ελπίζω ότι στο κλειστό του Κοντόπευκου να μην πέφτει καρφίτσα», δήλωσε ο προπονητής της ΚΑΠ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.

Επίσης την Πέμπτη (19/9) ο Νίκος Χατζηπανηγύρης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, του η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με την Πεντέλη. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής πήρε τη νίκη με 76-57 έχοντας 11/20 τρίποντα αλλά και παίζοντας πολύ καλή άμυνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα