ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Δέκα "καυτοί" free agents

Οι τελικοί του ΝΒΑ κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των απανταχού φιλάθλων αλλά ακόμα και οι δύο μονομάχοι του τίτλου, Χιτ και Θάντερ έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την ερχόμενη σεζόν.

Στις λίστες με τους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους των ομάδων για την ερχόμενη σεζόν ξεχωρίζουν τα ονόματα παικτών που είναι free agents. To hoopshype αξιολόγησε τους παίκτες που από την 1η Ιουλίου θα αναζητήσουν την τύχη τους στην αγορά ως free agents και σας παρουσιάζουμε τις δέκα καλύτερες περιπτώσεις:

1. Ντερόν Ουίλιαμς - unrestricted free agent

Ο Ντερόν Ουίλιαμς βρίσκεται δικαιωματικά στην πρώτη θέση της λίστας, καθώς ο μέχρι πρότινος γκαρντ των Νετς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Λος Άντζελες Λέικερς και των Ντάλας Μάβερικς, που στο πρόσωπό του βλέπουν τον παίκτη που θα τους βάλει ξανά σε τροχιά τίτλου. Βέβαια, το ενδεχόμενο να παραμείνει στους Νετς και να τους ακολουθήσει στο Μπρούκλιν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και οι... μετοχές του θα ανέβουν αισθητά, αν τους οδηγήσει στην κορυφή.

2. Ρόι Χίμπερτ - restricted free agent

Ο 26χρονος σέντερ ήταν καταλυτικός στην πορεία των Πέισερς, που σταμάτησε στα ημιτελικά της Ανατολής. Ο Χίμπερτ θεωρείται ένα από τα πιο hot ονόματα ψηλών, κάτι που το γνωρίζουν καλά οι Μαϊάμι Χιτ που έχει ακουστεί πως ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

3. Έρικ Γκόρντον - restricted free agent

Ο γκαρντ των Χόρνετς θα μπορούσε να βρίσκεται πιο υψηλά στην λίστα, αλλά έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, που φαίνεται να τον κρατάνε πίσω. Αυτό βέβαια δεν έχει αποτρέψει τους Πέισερς, τους Σανς, τους Μπλέιζερς και τους Μάβερικς να γλυκοκοίταζουν την περίπτωσή του.

4. Στιβ Νας - unrestricted free agent

Ο Στιβ Νας έχει βρει το ελιξήριο της νιότης και παρά τα τα 38 χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη του, είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς γκαρντ του μαγικού κόσμου. Οι Νικς "πονάνε" στη θέση του πόιντ γκαρντ και η ομάδα του "Μεγάλου Μήλου" θα ήθελε να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της. Φυσικά όμως οι Νικς δεν είναι οι μοναδικοί ενδιαφερόμενοι για τον Νας. Οι Μπλέιζερς, Μπουλς , Νετς και Ράπτορς είναι κάποιες από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον αειθαλή Στιβ Νας, ενώ και οι Φοίνιξ Σανς θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ του.

5. Κέβιν Γκαρνέτ - unrestricted free agent

Ο Κέβιν Γκαρνέτ, όπως και ο Στιβ Νας είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Ο 36χρονος πάουερ φόργουορντ έχει δείξει πως γνωρίζει να διαχειρίζεται σωστά το κορμί και τις αντοχές του. Ανέβασε αισθητά την απόδοσή του στο τέλος της κανονικής περιόδου και στα πλέι οφ και παραλίγο οι Σέλτικς να κάνουν αυτό που την αρχή της σεζόν έμοιαζε με... θαύμα: Να αποκλείσουν τους Χιτ από τους τελικούς του πρωταθλήματος. Οι Σέλτικς φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο για να κρατήσουν τον παίκτη, ο οποίος δεν έχει αποκλείσει ακόμα και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί.

6. Νικολά Μπατούμ - restricted free agent

O 24χρονος γκαρν

Keywords
Τυχαία Θέματα