ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Όλοι νικητές...

Οι βετεράνοι του Ικάρου επικράτησαν του Αετού Καλλιθέας με 111-101, σε έναν αγώνα όμως που το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Με αφορμή την εκδήλωση μαζεύτηκε ένα ικανοποιητικό ποσό που θα δοθεί στο νηπιοτροφείο Καλλιθέας.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στον φιλανθρωπικό αγώνα ενώ τονίζει συγχρόνως πως θα συνεχίσει τις εκδηλώσεις, που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας:

"Ιδιαιτέρα όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της οδού Ιφιγενείας στην Καλλιθέα το

βράδυ της Τρίτης. Οι… περήφανοι βετεράνοι του Ικάρου Καλλιθέας νίκησαν με 111-101 τον Αετό Καλλιθέας σε έναν αγώνα πέντε δεκαλέπτων, από τον οποίο όλοι έφυγαν με τα… πόδια και κανείς δεν χρειάστηκε τη βοήθεια ασθενοφόρου.

Το σημαντικό στοιχείο ήταν ότι μαζεύτηκε ένα ικανοποιητικό ποσό που θα δοθεί στο νηπιοτροφείο Καλλιθέας και γι’ αυτό το λόγο ο Ίκαρος Καλλιθέας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι πλήρωσαν το συμβολικό αντίτιμο της εισόδου των πέντε ευρώ, αλλά και την Εμπορική Τράπεζα για την χορηγία της.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή τους τους αθλητές και των δύο ομάδων. Ο Ίκαρος θα συνεχίσει αυτές τις εκδηλώσεις, θέλοντας να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους συνανθρώπους μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα