Α2 | Η τελική ευθεία...

Ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος της Α2 έχει μπει στην τελική ευθεία και τα κομπιουτεράκια έχουν πάρει… φωτιά ,καθώς είναι πάρα πολλά τα όσα ακόμα δεν έχουν κριθεί.


Ο Πανελευσινιακός εξασφάλισε και μαθηματικά το ένα από τα δύο εισιτήρια της ανόδου, αφού από την 26η αγωνιστική έκανε check in για την Α1. Ο Απόλλωνας έχει αρχίσει να νιώθει την ανάσα της Κηφισιάς, των Ικάρων και της ΑΕΚ, αλλά το σίγουρο είναι ότι κρατάει την τύχη στα χέρια του. Στις

τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έχει να δώσει δύο παιχνίδια στην Περιβόλα και δύο εκτός Πάτρας. Τα τρία εξ αυτών μάλιστα, με Πανερυθραϊκό εκτός και με Πέραμα και Παγκράτι εντός είναι με ομάδες που ναι μεν καίγονται για τη νίκη , αλλά το ξεκάθαρο φαβορί είναι η ομάδα του Νίκου Βετούλα. Στην Πάτρα ευελπιστούν την τελευταία αγωνιστική που θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για να αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ, να έχουν ήδη εξασφαλίσει την άνοδο.

Στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα όμως, τα πράγματα μόνο ξεκάθαρα δεν είναι. Η ΑΕΚ Άργους έχει αποχαιρετίσει την κατηγορία, αλλά ο Πιερικός Αρχέλαος, το Πέραμα, το Παγκράτι και ο Πανερυθραϊκός είναι αποφασισμένοι να μην πέσουν αμαχητί και για αυτό τον λόγο βρίσκονται στο… κυνήγι του Αμύντα και του Ερμή Λαγκαδά.

Ο Αμύντας δεν μπόρεσε να φύγει με το διπλό από το Μετς, γεγονός που δεν του επιτρέπει να νιώθει ακόμα σίγουρος για την παραμονή του στην κατηγορία. Η ομάδα το υ Αλέξη Ζαβού όμως έχει ήδη μία νίκη στο τσεπάκι της, καθώς την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την ΑΕΚ Άργους. Τις επόμενες δύο αγωνιστικές όμως, έχει να δώσει δύο τελικούς, με ΟΦΗ στη Δάφνη και Πιερικό Αρχέλαο στην Κατερίνη. Σε περίπτωση που καταφέρει να κάνει το δύο στα δύο και ανεξαρτήτου του αποτελέσματος στο ματς (05/05, 29η) με την ΑΕΚ, η ομάδα του Αλέξη Ζαβού θα αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδιά της για την σεζόν 2012-13, που θα την βρει και πάλι στην Α2.

Το πρόγραμμα του Ερμή Λαγκαδά δεν διαφέρει και πολύ από εκείνο του Αμύντα και για τον λόγο αυτό η ομάδα του Αντώνη Μπαξεβάνη είναι αφεντικό του εαυτού της, ακόμα και μετά τον τραυματισμό του Σάββα Ηλιάδη. Ο Ερμής θα υποδεχθεί την ΑΕΚ Άργους και άπαντες θεωρούν ως δεδομένη τη νίκη του Ερμή ενώ στην συνέχεια έχει να δώσει ένα αρκετά δύσκολο ματς με τους Ίκαρους στις Σέρρες. Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος θα υποδεχθεί το Λαύριο, που εκτός έδρας δεν παρουσιάζεται τόσο δυνατό όσο εντός ενώ στο φινάλε του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει εκτός το Πέραμα, ευελπιστώντας να έχει ήδη σωθεί.

Το Πέραμα από την πλευρά του βλέπει μπροστά μία… ανηφόρα. Έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Απόλλωνα εκτός, τον Πανελευσινιακό εντός, τους Ίκαρους στις Σέρρες και τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Ερμή Λαγκαδά, ελπίζοντας πως θα είναι ακόμα ζωντανό στην υπόθεση παραμονής. Ακόμα πιο δύσκολο όμως είναι το πρόγραμμα του Πανερυθραϊκού. Η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή θα αντιμετωπίσει με την επιστροφή από την διακοπή του Πάσχα, θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη τον Αρκαδικό, θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα
Keywords
Τυχαία Θέματα