ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Μαγκουνής: "Ομάδα μέσα κι έξω από το παρκέ"

Η Ελευσίνα γιορτάζει την άνοδο του Πανελυσινιακού στην Α1 και ο Σπύρος Μαγκουνής, ένας από τους πρωτεργάτες της επιτυχημένης πορείας των «σταχυοφόρων» εξήγησε στο superbasket.gr το πώς η ομάδα του έγγραψε ιστορία.


"Ο Ερμής ήρθε χωρίς τον βασικό του παίχτη, τον Σάββα Ηλιάδη. Τα παιδιά ήρθαν χωρίς άγχος να παίξουνε στην έδρα του πρωτοπόρου και αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο γιατί είχανε πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας. Στο

δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε λίγο παραπάνω στην άμυνα, τους οδηγήσαμε σε κάποια λάθη και από κει και πέρα το παιχνίδι άνοιξε και τελείωσε με τον Πανελευσινιακό να βρίσκεται στην Α1", δήλωσε ο Σπύρος Μαγκουνής σχετικά με το ματς εναντίον του Ερμή Λαγκαδά που επισφράγισε την άνοδο του Πανελευσινιακού στην Α1 και στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανεβαίνω κατηγορία και ευτύχησα να είμαι σε μία ομάδα που από την αρχή μέχρι το τέλος όλα λειτουργούσαν τέλεια. Είμαι ευτυχισμένος. Από την αρχή δέσαμε σαν παρέα και αποδέχθηκε ο καθένας τον ρόλο του. Περνούσαμε πολύ καλά εντός και εκτός παρκέ, το οποίο φαινόταν και στα παιχνίδια. Είχαμε σκυμμένο κεφάλι από το πρώτο παιχνίδι μέχρι τώρα και οι κόποι της χρονιάς ανταμειφτήκαν".

Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες έχουν το μερίδιο που τους αναλογεί από την επιτυχία του Πανελευσινιακού. Το λιθαράκι τους όμως έβαλαν και οι φίλαθλοι της ομάδας."Όταν παίζουμε στην έδρα μας κι έρχεται ο κόσμος να μας δει, παίζουμε μόνο για τη νίκη. Η στήριξη του κόσμου φέτος είναι τεράστια κι έπαιξε και αυτός το δικό του ρόλο στην άνοδό μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα