Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Ζευγώλης: "Με σοβαρότητα για να πάρουμε τη νίκη"

Ο Αθηναϊκός θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα και το Σάββατο (20/10) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Ζευγώλη να τονίζει ότι οι νταμπλούχες Ελλάδας πρέπει να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα.

Ο προπονητής του Αθηναϊκού, Γιώργος Ζευγώλης μίλησε την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής απέναντι στον "Δικέφαλο". Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
"Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ

ο οποίος φαίνεται ότι μία καλή ομάδα που έχει καλές Ελληνίδες παίκτριες και μια ξένη παίκτρια πολύ σοβαρή. Εμείς από την πλευρά μας θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με κάθε σοβαρότητα, έτσι όπως βλέπουμε όλα τα παιχνίδια. Απέναντι στον ΠΑΟΚ είμαστε γηπεδούχοι και αυτό σημαίνει ότι έως ένα βαθμό μας δίνει πλεονέκτημα να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε την αήττητη πορεία στο πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα αντιμετώπισε κάποια μικρά προβλήματα τραυματισμών και ειδικά με την ξένη παίκτρια μας την Μιλένα Βουκίσεβιτς, η οποία ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στην γάμπα. Κατά τ' άλλα όλες οι παίκτριες είναι μια χαρά και περιμένουμε και από την ξένη, η οποία δεν μας έχει βοηθήσει όσο θα θέλαμε ακόμα, ότι έχει έρθει η ώρα να μπει πιο δυναμικά στο παρκέ".

Keywords
Τυχαία Θέματα