Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Το "τιμόνι" του Αρη στον Μασλαρινό

Ο Βασίλης Μασλαρινός είναι ο νέος προπονητής του Αρη, καθώς ανακοινώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο νέος επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας των "κιτρινόμαυρων" δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στις τάξεις του Αρη ενώ ο Μίλτος Μηλιάτης που εκτελούσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα παραμείνει στην ομάδα ως σύμβουλος.

Η ανακοίνωση του Αρη αναφέρει:

"Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του Βασίλη Μασλαρινού ως προπονητή στο γυναικείο τμήμα

του συλλόγου.

Ο Βασίλης Μασλαρινός κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΚΑΣΘ με τον Ηρακλή και την 4η θέση στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, οδήγησε την ομάδα των νεανίδων στη 2η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ και ήταν μέλος του προπονητικού τιμ της γυναικείας ομάδας του «γηραιού», που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΘ και το κύπελλο της Ένωσης. Επιπλέον, είναι περιφερειακός προπονητής της ΕΚΑΣΘ στα κορίτσια.

Επίσης, η διοίκηση του Α.Σ. ευχαριστεί τον υπηρεσιακό τεχνικό, Μίλτο Μηλιάτη, για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες του. Ο κ. Μηλιάτης θα παραμείνει ως σύμβουλος στη γυναικεία ομάδα του ΑΡΗ και ως υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο νέος προπονητής των «κίτρινων», Βασίλης Μασλαρινός, τόνισε: «Είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα, που επιστρέφω στον ΑΡΗ, όπου εργάστηκα πριν από εννιά χρονιά ως προπονητής στις ακαδημίες. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, μέσα από την σκληρή δουλειά, για να πετύχουμε τους στόχους της γυναικείας ομάδας»."

Keywords
Τυχαία Θέματα