Greeks Abroad | Η Βαρέζε νίκησε τον Μπουρούση

Η Βαρέζε "άλωσε" το Μιλάνο επικρατώντας της Εμπόριο Αρμάνι με 77-83 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ιταλικού πρωταθλήματος ύστερα από την συμπλήρωση 12 αγωνιστικών.

Ο Γιάννης Μπουρούσης σημείωσε 18 πόντους, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Σέρτζιο Σκαριόλο ενώ είχε στη συγκομιδή του και 13 ριμπάουντ. Θετική ήταν η παρουσία και του Αντώνη Φώτση (8π., 6ριμπ.) , αλλά η Βαρέζε ήταν εκείνη που πήρε τη νίκη έχοντας για κορυφαίους τον Αντριαν Μπανκς (26π.) και τον Μάικ Γκριν (19π., 7ριμπ.)

Καζέρτα και Βενέτσια χρειάσθηκαν τον επιπλέον χρόνο της παράτασης (κ.α

69-69) για να λύσουν τους λογαριασμούς τους και η συμπλήρωση των 45' βρήκε την ομάδα του Αντρέα Ματσόν νικήρια με 77-83. Ο Νταν Μαυραειδής αγωνίστηκε 22 λεπτά, σημείωσε 4 πόντους και μάζεψε 2 "σκουπίδια".

Η Μπρίντιζι έκανε... πάρτι απέναντι στην Μπιέλα, καθώς πήρε εύκολα τη νίκη με 59-94 μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στην παρέα του Λίνου Χρυσικόπουλου. Κορυφαίοι της Μπρίντιζι ήταν ο Τζόναθαν Γκίμπσον (25π.) και ο Τζεφ Βιτζιάνο (23π.) ενώ για την Μπιέλα διακρίθηκε ο Τρέι Τζόνσον, ο οποίος σημείωσε 17 πόντους. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος πέρασε εννέα λεπτά στο παρκέ, χωρίς να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα