Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | "Ολοι περιμένουν από εμάς να νικήσουμε εύκολα..."

Ο Αθηναϊκός είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του, στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στις Εσπερίδες και η Ολγα Χατζηνικολάου, θεωρεί ότι η ομάδα του Βύρωνα έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στο... πεντανόστιμο στοίχημα που έχει βάλει με την Τούλα Καλέντζου!

Η Ολγα Χατζηνικολάου βγήκε στον "αέρα" του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για...

...το αν ο τίτλος του φαβορί φορτώνει με άγχος τις παίκτριες του Αθηναϊκού:

"Τα τελευταία χρόνια όλοι περιμένουν να κερδίσουμε και μάλιστα εύκολα. Αυτό σίγουρα μας προκαλεί ένα άγχος παραπάνω, αλλά έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό. Πέρυσι κινδυνεύσαμε να χάσουμε στον τελικό από μία ομάδα πολύ χαμηλότερου επιπέδου από μας, τον Πρωτέα Βούλας, αλλά πιστεύω πως έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις".

...το γεγονός ότι αντιμετωπίζει την παλιά της ομάδα: "Είναι περίεργο το συναίσθημα, γιατί τον πρώτο τίτλο της καριέρας μου, ένα Κύπελλο, τον είχα πάρει το 2006 με τις Εσπερίδες, μέσα στα Λιόσια. Επαιξα τέσσερα χρόνια σε αυτή την ομάδα και είχα δεθεί, αλλά πλέον έχω αγωνιστεί τόσες φορές απέναντί τους κι έχω κάπως συνηθίσει".

...το αν έχει βάλει στοίχημα με την Τούλα Καλέντζου πως θα τη φτάσει σε τίτλους MVP σε τελικούς Κυπέλλου (η τελευταία έχει δύο έναντι ενός): "Είπαμε πως αν πάρω εγώ το βραβείο, θα μου μαγειρέψει παστίτσιο, που το κάνει υπέροχο (γέλια). Η Τούλα είναι μεγάλη παίκτρια και ρέκορντμαν συμμετοχών. Σίγουρα θα είναι ωραίο να πάρω έναν ακόμη τίτλο MVP, αλλά δεν είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου".

...την προβολή του τελικού από την κρατική τηλεόραση: "Είναι πολύ σημαντικό βήμα και κάτι που έλειψε πολύ φέτος από το γυναικείο μπάσκετ. Πολύς κόσμος δεν ήξερε καν ότι φέτος γίνονταν παιχνίδια. Μακάρι να το δει ο κόσμος και να το ευχαριστηθεί".

...το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα: "Δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξη. Τα πράγματα χειροτερεύουν και πιστεύω πως όπως είναι τα πράγματα στη χώρα μας πολύ δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση και πιστεύω πως θα υπάρξει κι άλλη κατρακύλα. Βλέπω δυσοίωνα τα πράγματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα